Başkan Çolakbayrakdar Kurban Kesim Ve Satış Yerini Ziyaret Etti 

Başkan Çolakbayrakdar Kurban Kesim Ve Satış Yerini Ziyaret Etti 

 

 

Kurban kesim ve satış yerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Her geçen yılda bir önceki yıllarda edinmiş olduğumuz tecrübenin üzerine ekleyerek gidiyoruz” dedi.   

  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Bülbül Pınarı Mevkiinde 130 bin metrekare alana kurulan ve Kayseri’de tek, Türkiye’de sayılı olan kurban kesim ve satış yerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, talepleri yerinde dinledi. 

Burada açıklamalarda bulunan Çolakbayrakdar, “Her geçen yılda bir önceki yıllarda edinmiş olduğumuz tecrübenin üzerine ekleyerek gidiyoruz" diyerek şunları kaydetti. “Bugün için aldığımız randevularda bugün için kesilmesi gereken 330 tane kesilmesi gereken büyükbaş hayvan vardı. Şuana kadar da yarıyı geçtik. Demek ki disiplinli ve planlı bir şekilde kurbanlıklar kesiliyor. Allah kabul etsin. Rabbim sağlık ve huzur içerisinde nice nice bayramlara ulaştırmayı nasip etsin. Bu oluşturduğumuz alanda bizim 10’uncu yılımız. Burada ciddi bir tecrübe ve birikim var. Her geçen yılda bir önceki yıllarda edinmiş olduğumuz tecrübenin üzerine ekleyerek gidiyoruz. Bu yılda hijyenik bir ortamda, vatandaşlarımız herhangi bir kargaşaya mahal vermeksizin kurbanlıklarını ve randevularını aldılar. Hangi saatte, hangi ünitede kurbanlıklarının kesileceğini bilerek buraya gelip sıralarını bekliyorlar. İşin en önemli tarafı kurban ibadetinin ibadet şuuru içerisinde yapılıyor olması ve veteriner kontrolünde yapılıyor olması. Sabahtan beri kesilen kurbanların içerisinde bir tane tüberküloz vakasına rastlanmış ve orada da veteriner hekimler müdahale etmişler. O hayvan alındı ve kurban imha edildi.” 

  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşlara ekmek arası kavurma da ikram etti. 


Haber Kaynak : İHA

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”