Başkan Çolakbayrakdar’dan ‘Erkilet Kedi Bacağı Etkinliğine’ davet

Başkan Çolakbayrakdar’dan ‘Erkilet Kedi Bacağı Etkinliğine’ davet

Kocasinan, Pazar günü farklı bir etkinliğe imza atacak

Kocasinan Belediyesi, hafta sonu düzenlenecek olan geleneksel ‘Erkilet Kedi Bacağı Tanıtım Günü’ etkinliğine ev sahipliği yapacak. Belediye olarak bunu gibi gelenekleri yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmayı amaçladıklarını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi’nde 16 Ekim Pazar günü saat 17.00’da düzenlenecek programa tüm Kayserilileri davet etti.

Rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışına yenilikler kattıklarını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, etkinliği hem Kayseri'nin sosyal hayatına renk katmak hem de geleneksel lezzetleri yaşatmak amacıyla düzenlediklerini söyledi. Kocasinan'ın yöresel ürünlerini tanıtmak ve markalaştırmak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar; “Rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra her alanda vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Yerel değerlerimize sahip çıkarak, onların tanıtılması, gelecek nesillere aktarılması, markalaşması ve ekonomiye kazandırılması hususunda elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Bu çerçevede Kocasinan Belediyesi olarak Erkilet Mahalle’mizin kedi bacağı diye bilinen pekmez sucuğunu tanıtmak için program hazırladık. 16 Ekim Pazar günü saat 17.00’da ‘Erkilet Kedi Bacağı Tanıtım Günü’ etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı etkinliğimize davet ediyorum” diye konuştu. Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri’nin yöresel ürünlerini tanıtmak ve markalaştırmak için gayretlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan etkinlik çerçevesinde zengin bir program hazırlayan Kocasinan Belediyesi, çeşitli sürprizlerden Ünlü ses sanatçısı Muzaffer Elitaş konserine kadar 7’den 70’e herkese hitap edecek faaliyetler hazırladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”