Başkan Özdoğan: "Birlikte güçlüyüz. Bu zorlu durumu da birlikte atlatacağız"

Başkan Özdoğan:

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, belediye çalışanları ile bir araya gelerek deprem bölgesinde görev yapan personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Özdoğan; “Biz güçlü bir ülkeyiz daha çok çalışarak yaralarımızı saracağız” dedi.

Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde personelle bir araya gelen Başkan Özdoğan, Hacılar İlçesi olarak depremin ardından afet bölgesinde görev aldıklarını hatırlattı. Kayseri belediyelerinden toplan bin 500 personelin deprem bölgelerinde çalışmalara destek verdiğini söyleyen Özdoğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Hacılar ilçesi olarak depremin ardından bölgeye ulaştık. Şuan itibarıyla Kayseri ilimizdeki belediyelerimizden toplam bin 500 personel olayın ilk anından itibaren hizmetleri başladı ve devam ediyor. Bizler de Hacılar Belediyesi olarak gerek ekskavatör, gerekse arama kurtarma ekibi olarak 6 vatandaşımızı canlı kurtardık. Tüm ekipmanlarımızla yaklaşık 18 personelimizle hizmetlerimiz devam ediyor. El birliğine güç birliğine ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Yaşanan durumun yanı sıra ilçemizde de hizmetlerimizi kesmiyoruz.”

"Çalışmalarımızı daha da artıracağız" diyen Özdoğan, deprem bölgesinde çalışmaların devam edeceğini belirterek, ilimizdeki kredi yurtlar kurumunda 6 bine yakın yer olduğunu hatırlattı. Depremzedeleri yurtlara yönlendirme tavsiyesinde de bulundu. "Dün olduğu gibi bugün de daha da fazla çalışacağız. Biz güçlü bir milletiz, güçlü bir ülkeyiz, Biz birlikte güçlüyüz, bu zorlukları da aşacağız” diyen Özdoğan; “Sevdiklerinize sevdiğinizi söyleyin. Yakınlarınıza arkadaşlarınıza tüm alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Bütün yakın çevrenizle irtibatınızı çoğaltın.” diyerek sözlerini tamamladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”