Başkan Özdoğan: “İlçemiz her mevsim ayrı bir güzel”

Başkan Özdoğan: “İlçemiz her mevsim ayrı bir güzel”

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, Hacılar ilçesinin doğal güzellikleriyle göz doldurduğuna dikkat çekip “İlçemiz her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip” ifadesini kullandı.

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, Hacılar denince akla sanayi, tarım ve turizm geldiğini Anadolu’da ne varsa Hacılar’da bulmanın mümkün olduğunun altını çizip, ilçenin yaz ve kış aylarında ayrı güzelliklere sahip olduğunu vurgulayarak  “İyilikler, güzellikler, beraberlik, çalışma ve üretim ilçemizin her köşesinde mevcut. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin 5’de 2’si Hacılar Bölgesi’ndedir ve birçok iş adamımızda Hacılarlı hemşerilerimizdir. Yine turizm dediğimizde yanı başımızda Erciyes Turizm Kayak Merkezi Hacılar Kapı, Hürmetçi Sazlığı, Karpuzsekisi, Uzun Göl, Ortaseki Bölgesi ilçemiz sınırları içerisinde bulunmaktadır. Bizlerde elimizden geldiği kadar bu bağlamda turizm fuarlarına katılmaya gayret ediyoruz. Neden diyecek olursanız turizm büyük bir sektör ve biz bundan payımızı almalıyız. Bütün bunlarla ilgili gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz.“ değerlendirmesinde bulundu.

Hacılar halısının önemine dikkat çeken Özdoğan, turizm acentalarıyla ve kayağa gelen misafirlere Hacılar halısının tanıtımını yaparak bir sektör oluşturmayı hedeflediklerine dikkat çekip,  Ortaseki bölgesinde seyir noktaları oluşturduklarını belirterek şöyle konuştu  “Fotoğraf sanatçılarını ilçemizin güzelliklerini görmeleri ve fotoğraflamaları adına Hacılar’a davet ediyorum”     

 İlçenin güzelliklerini dünyanın her yerinden izlemeye gelen yerli ve yabancı turistlerin olduğuna hatırlatan Başkan Özdoğan sözlerini şöyle noktaladı “Hacılar sadece Hacılar Meydanı’ndan ibaret değil. 12 ayrı mahallemiz birbirinden özel güzellikleri barındırıyor. Bütün mahallerimizin her birinin ayrı ayrı görülmesi gerekir”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti