BAŞKAN ÖZTÜRK ÖĞRETMENLERE GÜL DAĞITTI

BAŞKAN ÖZTÜRK ÖĞRETMENLERE GÜL DAĞITTI

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçe merkezinde görev yapan öğretmenlere gül hediye etti.

Yahyalı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek, okuldaki öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Esat Öztürk, öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlayarak, onlara gül dağıttı.

Ziyarette öğretmenlere hitap eden Başkan Esat Öztürk “ Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah sağlıklı, sıhhatli bir şekilde görev yapmanızı nasip etsin. Vatanımıza ve milletimize faydalı insanlar yetiştirin.” dedi. Başkan Öztürk ayrıca 3600 ek gösteriyi yürekten desteklediğini belirterek “ Cumhurbaşkanlığımızın 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmalar yaptığını biliyorum. 3600 ek göstergenin nimetini gören birisi olarak, öğretmenlerimizin bu fazlasıyla hak ettiğine yürekten inanıyorum.” diye konuştu.

Ziyarette Başkan Öztürk’e eşlik eden Yahyalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı ’da konuşmasında; “Başkanımıza bu anlamlı hediyeleri için teşekkür ediyorum. Öğretmenlere ne kadar önem verdiğini bir kez daha gösterdi. Bizlere manevi değeri oldukça yüksek olan gül hediye ettiler. Biz de çocuklarımızı bir gül gibi yetiştirmemiz lazım. Öğretmenlere değer verilmeyen toplumlar hiçbir zaman iflah olmamış, yükselmemiş, yükselememiştir. Bu anlamlı ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Başkan Esat Öztürk, ilçe merkezinde görev yapan tüm öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle üzerinde kutlama mesajı bulunan gül gönderdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”