Başkan yalçın genç doktorları ağırladı

Başkan yalçın genç doktorları ağırladı

Talas Belediyesi tarafından 2020 yılında açılışı gerçekleştirilen Kayseri’nin uyumayan tek kütüphanesi olan 7/24 Kütüphane ve Kültür Merkezi her yaştan öğrenciye hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda kütüphaneden yararlanarak ‘Tıpta Uzmanlık Sınavı’na  giren genç doktorlar Başkan Mustafa Yalçın’ı ziyaret ederek şükranlarını sundular.

Tıpta Uzmanlık Sınavı’na 7/24 Kütüphane’de hazırlanan altı genç doktor, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı makamında ziyaret ederek kendilerine sunulan bu imkandan dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette konuşan Başkan Yalçın, kendilerinin 24 saat açık kalan kütüphanede ders çalışarak uzmanlığa hazırlanmalarından duygulandığını belirterek şöyle konuştu  “Sizi çok tebrik ediyorum. Sabaha kadar ders çalışacak bir mekânın Talas’ta bir ihtiyaç olduğunu bildikten sonra açtığımız kütüphanemizin sizler gibi genç doktorlarımızın da faydalanmasına fırsat olduğu için çok mutluyum. Kütüphanede her yaştan öğrencinin ders çalıştığını görünce ‘İşte hayat bu’ diyorum. Dünya kadar kanalizasyon yap, kaldırım yap, asfalt yap hiçbiri beni bu kadar mutlu etmez. Sizleri burada görünce duygulandım. Bu, işte meyvedir. Allah sizden razı olsun. Sizleri daha iyi yerlerde görmek bizleri mutlu eder. Bizim merkezimizde hazırlanmanız bize onur verdi. Görevlerinizde başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”

Talas 7/24 Kütüphane ve Kültür Merkezi’nde sınava hazırlanan doktorlar ise duygularını şöyle dile getirdi.

Veysel Ali Gülseren:  “Tıpta Uzmanlık Sınavı’na Talas Belediye Başkanımızın açmış olduğu 7/24 Kütüphanede’de hazırlandım. Bu süreçte bizlere her konuda yardımcı olan, emeğini esirgemeyen başta başkanımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekten günümüz şartlarına uygun, kültürel anlamda etkin bir kütüphane olmuş. Vatanımıza milletimize hayırlı bir doktor olup insanlığa faydalı olacağız inşallah.”

Dr. Hayrullah Dedeoğlu : “2020 yılında mezun olup Sivas’ın Gemerek ilçesinde 6 ay çalıştıktan sonra TUS için istifa edip memleketim Kayseri’ye geldim. Bu süreçte Talas 7/24 Kütüphane’den yararlandım. TUS’ta 7/24 çalışmak gerekir. Doktorlar bunu iyi bilir. Bize kütüphanenin 7 gün 24 saat kapılarını açan başkanımıza, belediyemize çok teşekkür ediyorum.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı