BAŞKAN MEMDUH BÜYÜKKILIÇ UYARDI !

BAŞKAN MEMDUH BÜYÜKKILIÇ UYARDI !

?SEVİNÇ VE MUTLULUĞU ACIYA DÖNÜŞTÜRMEYİNİZ?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  Kurban Bayramı süresince memleketinde  akrabaları ile  mutlu,huzurlu günler geçirip tekrar yaşamakta oldukları şehirlere  gitmek üzere şehirlerarası yolculuk yapacak vatandaşları  trafik kurlarına uymaları konusunda uyarıda bularak  ?Bayramın sevinç ve mutluluğunu acıya dönüştürmeyelim? ifadesini  kullandı?

 

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı yazılı açıklamada  kurban bayramı sonrası yaşadıkları  illere  dönmek üzere  şehirler arası yola çıkacak olan  vatandaşları  trafik kurallarına uymaları konusunda  uyararak  ?Kurban Bayramı sebebi ile sevdikleri ile geçirdiği mutlu sevinçli geçirdiği günler sonrasında tekrar yaşadıkları illere gitmek için karayoluna çıkacak olan vatandaşlarımızın; uykusuz yola çıkmamalarını, uzun süre devam edecek yolculukta mutlaka mola vermelerini, emniyet kemerlerini kullanmalarını ve hız limiti ve kurallarına uymalarını önemle hatırlatıp hayırlı yolculuklar diliyorum? değerlendirmesinde  bulundu?

Kurban  Bayramı sebebi ile bayram yapmak üzere memleketlerine gelen ve bayram sonrası tekrar yaşamakta oldukları şehirlere gidecek olan ve oradaki dostlarına  ve işlerine  kavuşma arzuyla karayoluna çıkacak olan vatandaşların; uykusuz yola çıkmamalarını, uzun süre devam edecek yolculukta mutlaka mola vermelerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, yolculuk süresince emniyet kemerlerini kullanmalarını ve hız limit ve kurallarına riayet etmelerini önemle rica etti.

Bayramları bayram yapan sevdikleri ile birlikte sevinç ve mutlulukların paylaşımı olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, özellikle trafik terörünün can ve mal kaybına neden olduğunu belirterek şu açıklama da bulundu:   ?Kurban bayramı süresince 9 günlük tatilde bayramını sevdikleri ile memleketinde huzur,mutlu ve sevinç içerisinde geçirip tekrar yaşamını sürdürdükleri illere gitmek  üzere karayolu ile yola çıkanları bir kez daha uyarıyorum, Lütfen hız yapmayınız ve trafik kurallarını uygulayınız. Trafik kazalarının büyük bir sebebi dikkatsizlik ve aşırı hız neden olmaktadır. Bu neden ile bu mutlu ve sevinçli geçirdiğiniz  günleri acıya dönüştürmek için araç kullanan herkesi kurallara uymaya davet ediyorum  ?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”