BAYRAMDA TADIMIZ KAÇMASIN

BAYRAMDA TADIMIZ KAÇMASIN

Başkan Büyükkılıç, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Boğazköprü-OSB Kavşağı arasındaki yolda yapılan çalışmaları inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, OSB Kavşağı-Boğazköprü arasında çalışmalar yapan Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü´nün şantiyesini ziyaret etti. Karayollarının yeni Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş ile görüşen Başkan Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü´nün Kayseri için önemini vurguladı ve çalışmaların bir an önce tamamlanması isteğinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü´de Karayolları 6. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş ve Boğazköprü-OSB Kavşağı arasındaki yolu yapan müteahhit firmanın yöneticileriyle görüştü. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş´a yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunan Başkan Büyükkılıç, Boğazköprü´nin Kayseri için önemini vurgulayarak çalışmanın hızlandırılması gereğini dile getirdi. Gerekirse 24 saat çalışılması gerektiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, ?Çalışmaların güçlüğünün farkındayız; ama Kayserili hemşehrilerimizin canı tez. Boğazköprü bizim için çok önemli. Kayseri´ye girişin en önemli noktası. Çalışmalar nedeniyle şu anda şehir kilitlenmiş durumda. Burasının bir an önce faaliyete geçmesini sağlamamız lazım. Gerekirse 24 saat çalışmalıyız ve bir an önce tamamlamalıyız? dedi.

Kayseri´de kurumlar arası dayanışmanın en üst seviyede olduğunu ve bu anlamda en güzel dayanışmayı sergiledikleri birimlerin başında Karayolları Bölge Müdürlüğü´nün geldiğini de belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Aramızdaki bu işbirliğini çok önemsiyoruz. Ankara´yı yol edeceğiz ve daha çok yatırımla Kayseri´yi daha güzel noktalara taşıyacağız? diye konuştu.

BAYRAMDA TADIMIZ KAÇMASIN

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konuşmasında bir de uyarıda bulundu. Yollardaki kalitenin arttığını ve buna bağlı olarak standartların yükseldiğini; ancak trafik kazalarının sayısının arzu edilen şekilde azalmadığını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, Kurban Bayramı´nda ağzımızın tadının kaçmaması için herkesin trafik kural ve kaidelerine uyması gerektiğini söyledi.

BOĞAZKÖPRÜ-OSB YOLUNDA HÜCRESEL DOLGU SİSTEMİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bir süre Boğazköprü-Organize Sanayi Kavşağı arasındaki 3,3 kilometrelik yolda yapılan çalışmaları da takip etti. Başkan Büyükkılıç´a yapılan çalışmalarla ilgili brifing de verildi. Yapılan açıklamada zayıf zemine üzerine oturan yolun, deformasyonlardan etkilenmemesi için Hücresel Dolgu Sistemi ile yapıldığı belirtildi.    


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı