BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ

BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ

TÜRKİYE DOĞUDA AĞIR TERÖR HADİSESİYLE KARŞI KARŞIYA

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin il teşkilatını ziyaret ederek basın toplantısı düzenledi. Destici terörle alakalı, ?Türkiye´ye bugün Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ağır terör hadiseleri ile karşı karşıya diyerek terörle alakalı hükümete tam destek olduklarını belirtti.

İl teşkilatını ziyaret eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici düzenlediği basın toplantısı ile gündeme dair açıklamalarda bulundu.  Destici ilk olarak geçtiğimiz  günlerde tutuklanarak ceza evine gönderilen boydak holding yöneticileri hakkında açıklama yaparak holding yöneticilerinin tutuklanmasından dolayı üzüntü duyduklarını belirterek şöyle konuştu.

Kayserinin özel bir durumu var Türkiye´nin ekonomisine çok büyük oranda katma değer katan yüz binleri aşan insanımıza istihdam sağlayan, Boydak holding yöneticilerin  tutuklanmasını da tabiî ki biz üzüntüyle takip ettik. İş adamlarının tam tersine önünün açılmasını, desteklenmesini  ve bu şekilde Türkiye´de istihdamın gelişmesine, işsizliğin yok edilmesine katma değerin artmasına katkıda bulunulmasını biz arzu ediyoruz. Yüzde yüz yerli ve milli sermaye ile kurulmuş olan bu şirketlerin sahiplerinin gerçekten bu şekilde derdest edilmesini  içimize sinmediğini de açıkça ifade ediyorum, benim için dünya görüşü de önemli değildir ama milli olması yerli olması milli manevi değerlere sahip olması bizim açımızdan önem taşır

Genel Başkan Destici, ülkedeki terör konusu hakkında açıklamalarda bulundu. ?Türkiye´ye bugün Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ağır terör hadiseleri ile karşı karşıya  diyen Destici, terörle alakalı hükümete tam destek olduklarını belirterek şöyle konuştu.

Türkiye´nin şu andaki en önemli gündem maddelerinin başından birisi terör Türkiye´ye bugün Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ağır terör hadiseleri ile karşı karşıya ise şehirlerimizin belli mahalleleri ilçelerimiz girilmez noktaya geldiyse ve biz buralara on bin kişilik 20 bin kişilik özel harekat polisleri ile Jandarma birlikleri ile tankla giriyorsak bunun bir sebep olmalı.Niye bu hale geldi? bunun Bir sebebi olması lazım. Dolayısıyla neyin bedelini ödüyor bizim ülkemiz, Bizim milletimiz, bizim askerimiz,polisimiz, şehitlerimiz, kimin hatasının bedelini ödüyor biz bunları soracağız ama bütün bunları sorarken de şu anda terörle mücadelede tam destek olduğumuzda buradan ifade etmek istiyoruz ama Bakın hala büyük eksiklikler var hala ders alınmamış sadece askerimizi polisimizi orada kahramanca mücadele etmesi bu işi bitirmez. Bakın Geçmişte de sadece biz söyledik, şimdi herkes sahipleniyor. Çözüm süreci  çözülme sürecidir diye hangisi gereğini yaptı şimdi Hepsi konuşuyor Sadece Büyük Birlik Partisi ve Alperenler yaptı Dün söyledik bugün doğru çıktı Biz Kürt sorunu yoktur terör sorunu vardır dediğimizde bizi inkârcı ilan edenler şimdi aynısını söylüyor hain PKK onun uzantısı Bdp, Hdp Kürt kardeşimin temsilcisi değil dediğimde onlarla masaya oturan müzakere edenler bütün kürt kardeşimizin temsilcisi  olarak görenler bugün bizden daha sert söylemlerle  bunları ifade ediyorlar ve söylüyorlar Onun için bugün söylediğimizde kulak vereceksiniz. Çünkü dün söylediğimiz Doğru çıktı, Bugün söylediğimizde doğru çıkacak Biz inandığımız şeyi gördüğümüz şeyi söylüyoruz siyasi hesap yaparak konuşmuyoruz.  ülkemiz ve milletimiz için siyaset yaparak konuşuyoruz.

Evet Cizre´ye girdi Cizre Güya Teröristlerden temizlendi ama Asker, polis oradan çekildikten sonra Cizre´den Yüksekova´dan Nusaybin´den Surdan  devletin yanında duran milletin  Birliği´nden yana olan insanlar oraları  terk ettiler. Eğer onlar oraya Geri döndüremez  tam Pkk´nın istediği bir oyun Pkk geliyor orada önce yığınağını yapıyor ve sen iktidar olarak bunu seyrediyorsun çözüm süreci adına Ondan sonra on binlerce askerimize giriyorsun yüzlerce şehit ve yüz binlerce insan bölgeyi terk ediyor Daha sonra PKK oradan  Güya temizleniyor Asker polis çekilince ne olacak kim kalacak yine Sadece pkk kalacak Pkk sempatizanları kalacak Belki de Pkk bir taktik uyguluyor öyle bir oyun yapıyor Onun için bunun iyi görülmesi lazım ve buna göre strateji geliştirmesi lazım. Bir seneye kalmadan biz bu acı gerçekle de yüz yüze kalabiliriz ve enteresan bir şekilde Pkk ile mücadelede sadece şu anda güvenlik tedbirinin uygulandığını görüyoruz Evet bunu şart olduğunu düşünüyoruz biz de yanındayız Hatta şunu da ifade ettim bu memleketimizi kimse  bölemeyecek nasıl Çanakkale´de Kurtuluş Savaşı´nda Buna müsaade etmediysek   şimdide etmeyeceğiz gerekirse hepimiz Mehmetçik´in polisin yanında saf tutarız Buna müsaade etmeyiz.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı