Bir kütüphane de Başakpınar'a

Bir kütüphane de Başakpınar

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın cami ve apartman altlarını kütüphaneye dönüştürme projesine bir yenisi daha ekleniyor. Bu çerçevede yapımı devam eden Başakpınar Şehitler Camii altındaki kütüphanede incelemelerde bulunan Başkan Yalçın, “Talas’ı kütüphanelerle donatmaya kararlıyız” değerlendirmesinde bulundu.

Daha önce Altıntepe Camii müştemilatındaki alanı kütüphaneye dönüştürerek bölge sakinlerinin hizmetine sunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın şimdi de Başakpınar’a bir kütüphane kazandırma garetinde.  Talas’ın nüfusu yoğun olan kırsal mahallelerinden Başakpınar’a kazandırılacak kütüphaneyi başkan yardımcısı ve diğer yetkililerle birlikte gezen Başkan Yalçın, gelinen son durum hakkında bilgiler aldı.                                         

Baştan sona modern şekilde tasarlanacak kütüphaneyle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Yalçın şunları  kaydetti “Talas'ı kütüphanelerle donatmaya kararlıyız. İlçemizdeki uygun durumda olan cami ve apartman altlarını kütüphaneye dönüştürüyoruz. Bu çerçevede Başakpınar Şehitler Camii'nin altında yapımı devam eden kütüphanede incelemelerde bulunduk. Mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun”

Talas’ta eğitim yuvalarında tamir, tadilat ve öğretmenler odalarının yenilenmesi, çevre düzenlemesi, genel temizlik, oturma grupları ve spor sahaları yapımı gibi çalışmalar yapan Başkan Yalçın, Talas girişindeki 7/24 Kütüphane ve Kültür Merkezi ile Kiçiköy Mahallesi’ndeki Altıntepe Cami Semt Kütüphanesi’ni hizmete açmıştı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor