BOŞANDIĞI ESKİ EŞİNİ BIÇAKLADI

BOŞANDIĞI ESKİ EŞİNİ BIÇAKLADI

OLAYA DAİR ANLATTIKLARI DUDAK UÇUKLATTI

15Temmuz’da Talas İlçesi’nde gerçekleşen yaralama olayında boşandığı eşini 7 yerinden bıçaklayan  R.U. isimli şahısa 'eşi kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçları ile hakkında dava açıldı. İddianamesi hazırlanan davanın 4. Ağır Ceza mahkemesinde görüleceği öğrenilirken, şahsın olaya dair anlattıkları herkesi şaşkına çevirdi.

 15 Temmuz tarihinde Kayseri'nin Talas ilçesinde meydana gelen olayda R.U. isimli şahıs boşandığı eşi 35 yaşındaki bayan kuaförü N.A.'nın dükkanına geldi. Burada başlayan tartışma kavgaya dönünce R.U., yanında bulunan bıçak ile N.A.'ya saldırdı. Vücudunun 7 yerinden bıçaklanan N.A., sevk edilen ambulans ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından R.U. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. R.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın ardından Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılıp,  iddianame düzenlendi. İddianamede R.U.'nun; "Dükkana gittiğimde eşime bir buket çiçek geldi. Kimden geldi diye sorduğumda bana ters ters cevaplar verdi. Gözüm döndü, daha önce kurbanlık için aldığım bıçağın dükkanda olduğunu hatırladım. Mutfaktan o bıçağı aldım. 1 dakika oturup sinirimin yatışmasını bekledim. Ardından ne olduğunu hatırlamıyorum, pişmanım" şeklinde ifade verirken anlattıkları şaşkınlık yarattı.

Öte yandan, N.A.'yı bıçakladıktan sonra kuaförden çıkan R.U.’nun görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde  dükkandan uzaklaşan R.U.'nun bir süre sonra tekrardan dükkana geldiği ve çevrede bulunan kişilere bir şeyler söylediği gözlendi.

Olayla ilgili davanın önümüzdeki günlerde 4.Ağır Ceza mahkemesinde görüleceği öğrenilirken şahsın 'eşi kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçlarından yargılanacağı bildirildi.


Haber Kaynak : İHA

Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı

Otomobil belediye otobüsüne çarptı: 4 yaralı

Avukata saldıran kadına 14 yıl 14 aya kadar hapis cezası talebi

84 polis ile aranan şahıslara operasyon

Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı