BÜNYAN BELEDİYESİ İFTAR BULUŞMALARI

BÜNYAN BELEDİYESİ İFTAR BULUŞMALARI

AKMESCİT MAHALLESİNDE BAŞLADI

Bünyan Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen İftar Buluşmaları bu yıl Akmescit Mahallesinden başladı. Mahalle meydanında düzenlenen İftar buluşmasına Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Jandarma Komutanı Eren Taşan, Ak Parti Bünyan İlçe Başkanı Özkan Altun, Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve her yaştan yüzlerce Akmescit sakini katıldı.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu yaptığı konuşmada; ?Birlik ve beraberliğin kardeşlik ve dostluğun en yüksek duygularla, en ileri seviyede yaşandığı bir ramazanı idrak ediyoruz. İnşallah bu ramazanın mazlumlar coğrafyasında akan kanın durmasına, tüm İslam Coğrafyasının tek bir yumruk olarak yeniden birliğine, dirliğine ve yeniden uyanışına vesile olmasını diliyorum? ifadelerinde bulundu.

Başkan Gülcüoğlu; yaklaşan seçim öncesi ekonomi üzerine oynan oyunlara dikkat çekerek; ?Yedi düvelin birleşip üzerimize geldiği şu günlerde bugün ki gibi bir olacağımız bir gün yaklaşıyor. 15 Temmuz´da tankla tüfekle bu milleti aşamayan hainlerin bugün döviz üzerinden ülkemize nasıl saldırdığına şahit oluyoruz. İnşallah bu Necip millet bu hainlere 24 Haziranda bir kez daha hak ettikleri cevabı fazlasıyla verecektir? dedi.

Hacivat-Karagöz, sahne oyunları, aşık ile maşuk, gösterileri ilgiyle takip edilirken, Akmescit mahallesi sakinleri gönüllerince eğlendi. İftar buluşmasına katılan vatandaşlar genç yaşlı, kadın erkek yüzlerce mahalle sakinini bir araya getiren iftar programı için Başkan Şinasi Gülcüoğlu´na teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor