BÜNYAN YENİ DEVLET HASTANESİ İÇİN GÜN SAYIYOR

BÜNYAN YENİ DEVLET HASTANESİ İÇİN GÜN SAYIYOR

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; 75 yataklı yeni Bünyan İlçe Devlet Hastanesinin proje çalışmalarının başlamış olduğunu bu yıl içinde temel atma aşamasına getirilmesi için çalıştıklarını ifade etti.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu 75 yataklı yeni Bünyan İlçe Devlet Hastanesi için yoğun bir mesai harcadıklarını ve arsa sorununu hayırseverlerin desteği ile çözdüklerini, yeni hastane için yer tesliminin yapılarak proje ihalesinin gerçekleştirildiğini belirtti.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu;? İlçemizdeki büyüme ve gelişimi göz önüne alarak bazı projeler hazırlamış ve müracaatlarda bulunmuştuk. Hamdolsun olumlu geri dönüşler aldık. Geldiğimiz aşamada geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığından gelen teknik ekip Belediyemiz tarafından tüm imar işlemeleri yapılarak hastane yapılmak üzere tahsisi gerçekleştirilen alanda incelemelerde bulundu. Şimdi sadece Bünyanımızı değil çevre ilçelerimize de rahatlıkla hizmet verebilecek 75 yataklı modern bir hastane projesi hazırlanıyor. Sonrasında inşaat yapımı için bir ihale süreci beklenecek. İnşallah sürecin yakın takipçisiyiz? dedi

Başkan Gülcüoğlu projenin biran önce hayat bulması için gayret edeceklerini ifade ederek? Ben buradan kapılarını her zaman bizlere açan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Sağlık Hizmetleri Planlama Daire Başkanımıza, ilçemiz adına emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen Bünyan Devlet Hastanesi Başhekimimize, İlçe Başkanımıza, Belediye meclis üyelerimize, İl Sağlık Müdürlüğü Yetkililerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor