BÜYÜKKILIÇ, MELİKGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU´NU

BÜYÜKKILIÇ, MELİKGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU´NU

ZİYARET ETTİ

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapılan ve bölge öğrencilerin hizmetine sunulan Melikgazi Belediyesi İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Melikgazi İlköğretim Okulu Müdürü Fatih Mehmet Altıparmak ve öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlköğretim Okulu gibi modern donanımlı ve her türlü sosyal ve spor tesisi ile inşa ederek bölge halkının hizmetine sunmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.

Belediye olarak ilçenin her türlü alt yapı, yol, park gibi fiziki yapılar yanında ayrıca bu şehirde yaşayan bireylerin sosyal, kültür, spor, eğitim gibi ihtiyaç ve taleplerinden de sorumlu olduklarını belirten Başkan Büyükkılıç ?Melikgazi Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Karacaoğlu Mahallesine 24 derslikli ve tam donanımlı olacak şekilde, İlköğretim okulu yaparak hizmete açtık. Bunun yanında öğretmen odalarımızın yenilenmesi çalışması ile bu zamana kadar 100´ün üzerinde okulumuzun çevre düzenleme çalışmalarını hayata geçirdik. Her yıl olduğu gibi yine okul idarecileri tarafından belirlenen öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapıyoruz. Kısacası biz geleceğimizi önemsiyor, en önemli yatırımın eğitime ve öğrenciye olmasını belirtmek istiyorum. Bu vesile ile de bütün öğretmen ve öğrencilerimize 2017-2018 eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum ? dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, öğrenciler ile birlikte okulu gezdi ve öğrenciler ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor