BÜYÜKKILIÇ VE PALANCIOĞLU

BÜYÜKKILIÇ VE PALANCIOĞLU

MAHALLE TEMSİLCİLERİ İLE

Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç ile Talas Belediye Başkanı ve AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi ilçesindeki mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.

31 Mart seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren başkanlar, Emirgan Köftecisinde Melikgazi mahalle temsilcileriyle buluştu. Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ülke, ?Yoğun geçen bu seçim sürecinin belki de en fedakârları sizlersiniz. Bütün teşkilatlarımızla bir aile olduk.? diye konuştu.

Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, bütün adaylarla güzel bir ekip olduklarını belirterek, ?İnşallah Memduh Başkan, Çolakbayrakdar Başkan, Talas´ta Mustafa Yalçın ile birlikte Kayseri´nin konumunu daha da yukarı taşıyacağız. Bir ayağımız Ankara´da olacak. Ankara´dan buraya hizmetler getirmeye çalışacağız. Birlikte güç var. İnşallah imkanları iyi değerlendireceğiz.? dedi.

Mahalle temsilcileriyle tanışmak, görüş, istek ve projelerini dinlemek istediklerini anlatan Başkan Palancıoğlu, ?Evin her gün ihtiyaçları nasıl değişiyor, yeni şeylere talep oluyorsa, belediyeler de canlı yaşayan organizmalar. Dolayısıyla talepler her zaman oluyor. Bu nedenle günün gelişen ihtiyaçlarına uygun çalışmalar yapacağız. Ayrıca Memduh Başkanın yokluğunu hissetmeyeceksiniz. Neden? Çünkü bir yere gitmiyor, Büyükşehirde olacak. Yine bizimle beraber olacak. Kendisiyle birlikte çalışarak çok daha hızlı, pratik çalışmalar yapacağız.? şeklinde konuştu.

?Bizim için isim, soyad, ahlak, edep her şeyden önemli. Makam, mevki, koltuk; bunların hiçbiri önemli değil.? diyen Palancıoğlu şunları söyledi: ?Sizlerden desteğinizi her zaman bekliyoruz. Birlikten güç doğar, birlikte güzel hizmetler yapalım. Memduh Başkanın 20 yıllık tecrübesinden istifade edersek, belki 10 sene ilerden başlarız. Bu dönem inşallah sizlerden aldığımız destekle Melikgazi, Kocasinan, Talas bütün ilçelerimiz Allah´ın izniyle altın devrini yaşayacak.?

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç ise, ?Elbette Melikgazimiz büyük bir ilçe olarak sorumluluğunun farkında. Hem de bugüne kadar aldığı yüksek oy oranlarıyla beklentilere cevap verecek deneyimde. Ve çok şükür teşkilat birliği ve gücüyle bunu ispat edecek konumda. Melikgazimizin inşallah bizlerden çok daha yüksek oy almasını hem arzu ediyor, hem de destekliyoruz.? ifadelerini kullandı.

Aile anlayışı içerisinde ?ben´ değil, ?biz kültürüyle´ hareket etmeyi amaçladıklarını kaydeden Büyükkılıç, ?Bütün ilçelerimizle el ele vereceğiz, hep birlikte koşturacağız. Siyasi parti ayrımı gözetmeden her partiyi ziyaret ettik. Onların da tavsiyelerini aldık. Elbette siyaseten farklı düşünebilirler. Ama inanıyorum ki onlar da bizleri seviyor, yaptıklarımızı biliyor. Çünkü aynı şehirde yaşıyor, aynı havayı soluyoruz. Sevinçte bir, tasada biriz.? diye konuştu.

Büyükkılıç, daha çok hizmet için çalışacaklarını anlatarak şöyle konuştu: ?Kayserimize, Melikgazimize daha iyisini ve güzelini, bilişim çağında, internet çağında, akıllı şehir anlayışı içerisinde, yüksek teknolojiyi şehrimize getirmek amacıyla daha fazla çalışacağız. Şehrini seven hemşehrilerimizin önerini her platformda dinleyeceğiz. Sizler mahallenizde bizlerin sesi, kulağısınız.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı