Büyükkılıç bahçe botanik fuarını ziyaret etti

Büyükkılıç bahçe botanik fuarını ziyaret etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bahçe Botanik ve Yöresel Ürünler Günleri adı altında düzenlenen fuarı ziyaret ederek, ürünleri inceledi, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç  Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı’na farklı illerden ve yörelerden gelen esnaflar tarafından kurulan Bahçe Botanik ve Yöresel Ürünler Günleri’ni ziyaret etti. Büyükkılıç, vatandaşların ve esnafların buluştuğu etkinliğin, hayırlı, bereketli kazançlar sağlaması temennisinde bulunarak, tek tek stantları gezdi.            

Ziyareti sırasında esnaflardan satışlar hakkında bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, satış yapan esnaflara hayırlı ve bol kazançlar dilerken, vatandaşlarla ve esnafla samimi ve sıcak bir ortamda sohbet edip şu değerlendirmelerde bulundu “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun bu sene çok bereketli bir kar yağışı gördük. Kış halen devam ediyor ama 21 Martta da yeni bir dönem, yeni bir bahar başlangıcı nevruzu gördük. Şimdi de hazırlıklar yapılıyor, bahçe botanik işleriyle ilgili değişik fuarlarımız açılıyor”                                    

Başkan Büyükkılıç sözlerini noktalarken  Ramazan ayının bereketinin yaklaştığını da hatırlatarak şunları kaydetti   “Vatandaşlarımız da gelip buradan ürünlerini alıyor. Ramazan’ın da bereketi yaklaşıyor. İnşallah haftaya cumartesi günü orucumuzu tutacağız. Bu arada gıda fuarı da böylece hayata geçmiş oluyor. Ramazan hazırlıkları da yavaş yavaş başlıyor. Cenab-ı Allah birlik, beraberlik, huzur içerisinde, sağlıklı bir şekilde hem baharlara erişmeyi, hem Ramazan Ayı’nda oruçlarımızı tutup, Kadir Gecesi’ne erişmeyi nasip eylesin diyoruz. Dünya Ticaret Merkezi’mizde Kayseri’mizin bu güzel fuar yerinde vatandaşlarımız cıvıl cıvıl, görüyor, geziyor, istediği gibi ihtiyaçlarını alma yönünde gayret gösteriyor. Sağlıklı günler diliyoruz.”                                                                            

Bahçe, Botanik Günleri ve Yöresel Ürünler Günleri Fuarı, 3 Nisan akşamına kadar devam edeceği öğrenilirken  fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan Büyükkılıç, vatandaşlar ve esnaflarla bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.                          

 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”