Büyükkılıç seçim zaferini Kayserililerle kutladı

Büyükkılıç seçim zaferini Kayserililerle kutladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 13’üncü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek ve yeniden seçilmesini kutlamak için Kayserililerle Cumhuriyet Meydanı’nda buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulunmak isteyen vatandaşlar, Türk bayrakları ile Cumhuriyet Meydanı’nı hınca hınç doldurdu. Türkiye’nin en geniş meydanlarından olan Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen kutlamalara Milli Savunma Bakanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortakları olan AK Parti ve MHP Kayseri milletvekilleri, parti il başkanları, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.                          Meydana kurulan dev ekranda 13’üncü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması canlı yayınlanırken, sahneye Cumhur İttifakı’nın tüm ortakları davet edildi. Gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini sergileyen Başkan Büyükkılıç da sahneye davet edilerek, kalabalığı yürekten selamladı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar önderliğinde tam kadro sahneye çıkan Cumhur İttifakı, Kayserilileri el ele, kol kola poz vererek, selamladı.                                         

Milli Savunma Bakanı Akar, coşkulu kalabalığa şükranlarını sunarak şunları kaydetti “Desteklerinizden, teveccühlerinizden dolayı sizlere içtenlikle teşekkür ediyorum. Bir Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızı nasıl karşıladıysak, aynı şekilde kutlamayı da büyük bir dikkatle, büyük bir nezaketle, barış içerisinde, huzur içerisinde, büyük bir sevgi ve coşkuyla, herkesi kucaklayarak kutlayacağız”                                                       

Bakan Akar’da Başkan Büyükkılıç başta olmak üzere bütün belediye başkanlarına teşekkür edip, şu konuların altını çizdi “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Onların emeği, onların alın teri var, en kalbi duygularımla teşekkür ederim”           

Cumhuriyet meydanını dolduran ilimiz sakinleri ‘Kayseri seninle gurur duyuyor’, ‘En Büyük Başkan, Memduh Başkan’ diye sloganlarla alkışladı.                                               

MHP Kayseri Milletvekili Ersoy ise “Biz, ‘Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Cumhurbaşkanımız ülkücülere emanettir, ülkücüler emanete ihanet etmez, ülkücüler delikanlı olur, delikanlı sözünde durur’ demiştik. Cenab-ı Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, tüm terör örgütlerine rağmen, tüm Türkiye karşıtlarına rağmen yeniden cumhurbaşkanımız olmuştur, hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.                                                                                                         

Kayserililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesini davul zurnalarla, gönüllerince eğlenerek kutlarken, havai fişek, meşale ve konfeti gösterileri de kutlamaya renk kattı.                                                                               

Coşkulu kalabalık, kutlama sonunda hep bir ağızdan sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nun ‘Duyanlara, duymayanlara’ isimli şarkısını seslendirdi. Kayseri’deki büyük coşku, havadan dronla görüntülenirken, şehrin birçok noktasında da vatandaşlar araçlarıyla konvoy oluşturarak kutlamalara katıldı.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu