BÜYÜKKILIÇ YILIN BAŞKANI SEÇİLDİ

BÜYÜKKILIÇ YILIN BAŞKANI SEÇİLDİ

Pandemi döneminde Türkiye’de ilklere imza atan ve örnek gösterilen uygulamaları hayata geçiren  Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 14. Prof. Dr. Feriha Öz 2021 Pandemi Ödülleri’nde Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Türkiye'nin en yetkin tıbbi patoloji uzmanlarından Prof. Dr. Feriha Öz anısına düzenlenen  "Prof. Dr. Feriha Öz 2021 Pandemi Ödülleri" Kırıkkale'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.  Ödülleri Töreni’ne Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk katıldı.

Çeşitli kategorilerde 14'üncü kez gerçekleştirilen ve bu yıl koronavirüs sebebiyle 87 yaşında hayatını kaybeden dünyaca ünlü patolog Prof. Dr. Feriha Öz anısına düzenlenen ödül töreninde, pandemi sürecinde gösterdiği üstün gayret ve örnek uygulamalar dolayısıyla Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı ödülüne Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç layık görüldü. Başkan Büyükkılıç adına ödülü Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk aldı.                                   

Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, törende yaptığı konuşmada, Başkan Büyükkılıç’ın selamlarını getirdiğini ifade ederek şunları kaydetti. “Gerçekten anlamlı bir tören. Bütün sağlık emekçilerini saygıyla anıyoruz, hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu ödülü de Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri halkı adına almış oluyorum. Kayseri halkının da sizlere selamlarını iletmek istiyorum”

Öte yandan Yılın Pandemi Araştırma Ödülü’ne de yerli koronavirüs aşısı TURKOVAC'ı geliştiren Erciyes Üniversitesi bünyesinde faaliyet  gösteren 'Aşı Araştırma Merkezi' ERAGEM Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli layık görüldü.             


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti