Büyükkılıç yılın belediye başkanı seçildi

Büyükkılıç yılın belediye başkanı seçildi

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 12. Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri kapsamında KAYMEK Uzaktan Eğitim Merkezi -UZEM ve Şehir Kütüphanesi projeleri ile iki ayrı kategoride “Yılın Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda 12.’si düzenlenen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri Töreni’ne video konferans yöntemi ile katılan Başkan Büyükkılıç, proje ve uygulamalarını takdir eden Özelkalem Dergisi’ne şükranlarını sundu.  

Kayseri’deki programları nedeniyle İstanbul’daki ödül törenine katılamayan ancak video konferans aracılığı ile törene uzaktan bağlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Uzakta da olsak gönüllerimiz sizlerle” diyerek başladığı konuşmasında, proje ve çalışmalarını takdir ederek ödüllendiren Özelkalem Dergisine şükranlarını sunarak şu bilgileri verdi  “Erciyes’in eteğinden sevgilerimizi, saygılarımızı, sizin şahsınızda tüm katılımcılara sunuyorum. Böyle güzel bir organizasyonu yaptığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Malumunuz pandemi sürecinden kaynaklı olarak her türlü, sosyal, eğitim, kültürel alanlarda aksaklıklar söz konusu oldu. Ama biz krizi fırsata çevirmek suretiyle UZEM yöntemini uygulayarak uzaktan eğitim modeli ile KAYMEK bünyesindeki tüm etkinliklerimizi yapmak yoluyla da öğrencilerimizin evlerine misafir olduk. Dolayısıyla bu çalışmaları sadece kendi öğrencilerimize sunmaktan öte tüm vatandaşlarımıza da bir bakıma ulaştırmış olduk. O açıdan da bir zenginliğe böylece geçiş olmuş oldu. Bu açından bunu çok önemsiyor ve değerlendiriyorum. Sizler de sağ olasınız takdir etmiş, bizleri ödüllendirmiş ve sorumluluğumuzun çok daha fazla olması, dijital çağda teknolojiyi en güzel şekliyle kullanarak öğrencilerimizi ve bize güvenen insanları mağdur etmememiz gerektiğini de buradan paylaşmış bulunuyorum. Bu vesileyle sevgiler, saygılar sunuyorum.”                                                            

Bu sene 12.’si yapılan ve aralarında, kültür sanat ve turizm etkinlikleri kategorisinde ‘Şehir Kütüphanesi’ ve E-belediyecilik kategorisinde ise ‘Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM)’ uygulaması ile ödül alarak yılın belediye başkanı ödülüne layık görülen Büyükkılıç’ın başkanlığındaki Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yer aldığı toplam 23 belediye de ödül aldı.

Ödülleri takdim edilen törende, Belediye Başkanları Korosu da konser verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti