Büyükkılıç’tan “Sandığa Gidin” çağrısı

Büyükkılıç’tan “Sandığa Gidin” çağrısı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayserili vatandaşlara 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde sandığa gitmeleri çağrısında bulunarak “Hemşehrilerimizin mutlaka sandığa gitmelerini, sandıkta kararlarını vermelerini ve ihmal etmemelerini hatırlatmak istiyorum” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri’yi çok sevdiğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç hafta sonu gerçekleşen mitingi değerlendirerek, “Sayın Cumhurbaşkanımız bizim şahsımızda şehrimize iltifat ediyor. Miting meydanında da vurguladığımız gibi Kayserimizin insanlarını sırtımızda taşısak az. Deprem bölgesinde her aşamada Kayserimizden, Kayserimizin hayırsever insanlarından bahsedildi ve Kayserimiz üzerine düşeni fazlasıyla yaptı, hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Kayseri’mizi çok seviyor, bizleri çok seviyor” değerlendirmesinde bulundu.     

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimler ile ilgili de açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, “Sağlıklı, huzurlu, ülkemize ve Kayseri’mize yakışır bir süreç içerisinde, demokrasi kuralları içerisinde bir seçim olasını temenni ediyorum. Teşkilatlarımıza, adaylarımıza, belediye başkanlarımıza, her kademedeki mahalle temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Kayseri’mizin o fedakâr insanlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.                                                                                    

Başkan Büyükkılıç, Kayserili vatandaşlara seçim günü sandığa gitmeleri çağrısında bulunarak, “Kayseri’mizde huzur içerisinde, demokrasi şöleni içerisinde seçimlerin yapılacağını umuyor ve inanıyoruz. Vatandaşlarımızdan bir başkanları olmaktan öte şunu arz ediyorum. Kararlarına saygı duyuyoruz, mutlaka sandığa gitmelerini, sandıkta kararlarını vermelerini ve ihmal etmemelerini hatırlatmak istiyorum. 20 yıllık süre içerisinde gece gündüz demeden, ekibiyle, kadrosuyla, tecrübesiyle, insanlığıyla koşuşturan Recep Tayyip Erdoğan’ı ve onun yol arkadaşlarını yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Yapılacak seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve 16 ilçe belediye başkanı kardeşimizle el ele, yerel yöneticiler olarak üzerimize düşen ne varsa onu yapmaya devam edeceğimizi paylaşıyoruz.” İfadesini kullandı. 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı