BÜYÜKŞEHİR ALT GEÇİTLERE BAŞLIYOR

BÜYÜKŞEHİR ALT GEÇİTLERE BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi bu yıl yapacağı altı alt geçitten ilkinin ihalesini 26 Mayıs´ta yapacak. Alt geçitlerin tamamı mayıs ve haziran aylarında ardı ardına ihaleye çıkacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini açıklamış ve ulaşım alanında çok önemli yatırımlar yapılacağını açıklamıştı. Ulaşım ve toplu taşım alanında yapılacak olan bir dizi yatırımlar arasında bulunan alt geçitlerin ihalesi 26 Mayıs´ta başlayacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2017 yılı yatırım programında olan alt geçitlerle ilgili yaptığı açıklamada ?Melikgazi Belediyesi önünde Mustafa Kemal Paşa Bulvarı´nın aşağı alacağız ve bu bölgede trafik kesintisiz akacak. Ayrıca yapımına geçen yıl başladığımız Gültepe Bulvarı Kavşağı´na da iki adet at nalı şeklinde alt geçit yapacağız. Böylece trafiği burada da kesintisiz hale getireceğiz. Kocasinan Bulvarı´na yaptığımız katlı kavşaklarla kesintisiz hale gelen trafik, pik saatlerde Fuzuli Kavşağı´nda yoğunluğa sebebiyet veriyor. Bu kavşağı alttan geçeceğiz. Bir sonraki kavşak olan Tuna ve 30 Ağustos Kavşağı´nı da birlikte alttan geçerek Kocasinan Bulvarı´ndaki trafiği kesintisiz hale getireceğiz. Bunların yanı sıra Belsin-Yeni Şehir Hastanesi-Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Raylı Sistem Hattı güzergahında bulunan Terminal Kavşağı ile Bekir Yıldız Bulvarı Kavşağı´na da iki alt geçit yapacağız? ifadelerini kullanmıştı.
Başkan Çelik´in açıkladığı alt geçitlerden ilki olan Kocasinan Bulvarı Fuzuli Kavşağı´na yapılacak olan alt geçit için ihaleye 26 Mayıs´ta çıkılacak. İhale saat 09.30´da yapılacak. Fuzuli Kavşağı alt geçit ihalesinden sonra ardı ardında diğer alt geçitlerin ihalesi de yapılarak hızla inşasına başlanacak.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”