Büyükşehir’den millet bahçesine tenis kortu ve plaj voleybolu tesisi

Büyükşehir’den millet bahçesine tenis kortu ve plaj voleybolu tesisi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında şehre kazandırılan Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, spor tesisleri ve sosyal tesislerle donatılıyor. Bu çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi, millet bahçesi içerisinde 5 adet tenis kortu ve 2 adet plaj voleybolu sahası bulunan tesisi hizmete açtı.
Kayseri’yi eğitim, sağlık, spor, turizm ve gastronomi gibi alanlarda dünya markası yapma hedefine yönelik önemli projelere imza atan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında hizmete açtığı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ni de bu doğrultuda eğitim, sağlık, spor ve gastronomi alanlarında hizmet verecek tesislerle donatıyor.
Başkan Büyükkılıç’ın talimatları ile projelendirilen ve yapımı tamamlanan tesislerden Tenis Kortu Tesisi hizmete açıldı. Tenis severlerin yeni gözdesi olacak tesis, 5 adet tenis kortu ile hizmet veriyor.
Tenis kortlarından faydalanmak isteyen sporseverler saatlik olarak kiralama işlemi yapabilecekken tenis ekipmanlarını da kiralama imkânı bulacaklar.
Ayrıca tesiste 2 adet plaj voleybolu sahası ve giyinme odaları da sporseverlere hizmet verecek. Tesis misafirlerine geniş otopark ve akşam ışıklandırma sistemi ile de konforlu bir hizmet sunuyor.
Vatandaşlar www.sporaskayseri.com.tr adresi üzerinden online saha rezervasyonu işlemlerini gerçekleştirerek haftanın her günü 09.00-22.00 saatleri arasında hizmet verecek olan tesisten yararlanabilecek. Tenis kortu kiralama ücretleri ise gündüz saatlik 65TL, akşam 80 TL olarak belirlendi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”