CHP İL BAŞKANI KESKİN:

CHP İL BAŞKANI KESKİN:

ZİYARETÇİ YOĞUNLUĞUNDAN MEMNUN GÖRÜNÜYOR?

Chp Kayseri İl Örgütü yoğun günler yaşıyor? Genel Merkezden gelen önemli isimleri ağırlamaktan memnun görünen İl Başkanı Feyzullah Keskin yazılı bir açıklama ile geride kalan 4 aylık sürece dair yaptığı değerlendirmede ?4 aylık süreçte yönetim kurulumuz ve ilçe örgütlerimizle birlikte başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere genel merkez görevlilerimizi karşılamaktan mutluluk duymaktayız ? ifadesini kulandı?
26. Dönem Genel Seçimleri ve ardından gerçekleşen CHP Olağan Kurultayı ile birlikte görev alan Parti Meclisi Üyeleri, Milletvekilleri, MYK Üyeleri ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun ziyaret ettiği CHP Kayseri İl Örgütü hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Neredeyse her hafta bir Genel Merkez görevlisi, Parti Meclisi Üyesi, Milletvekili ve ya MYK üyesi ağırlayan CHP Kayseri İl Örgütü bu yoğun tempodan oldukça memnun görüntü sergilerken yazılı bir açıklama ile geride kalan dört aylık süreci değerlendiren İl Başkanı Feyzullah Keskin ?4 aylık süreçte yönetim kurulumuz ve ilçe örgütlerimizle birlikte başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere genel merkez görevlilerimizi karşılamaktan mutluluk duymaktayız. Katılımcılarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz gerek bilgilendirme, eğitim seminerleri gerek ülkemizin güncel sorunlarına ilişkin yaptığımız konferanslarla önce kendimize çalışmalarımıza yönelik bir yol haritası ardından bu doğrultuda saha çalışması yapmayı planlamaktayız. İlimiz ülkemizin aynası sosyal, politik ve ekonomik yapıya sahiptir. Kayseri ülkemiz siyaseti için bu yüzden önemli bir yer olmaktadır. Bizde bu sorumluluğun farkında olarak çalışmalarımıza ve bu çalışmalara genel merkez görevlisi Milletvekillerimizi, Parti Meclisi Üyelerimizi, MYK Üyelerimizi gerek davet ederek, gerek kendi ziyaretlerini değerlendirerek katılımlarını sağlamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu?
İl Başkanı Keskin sözlerinin devamında ?Öte yandan Kayseri´de bulunan PM Üyesi Prof. Hakkı Akalın´ın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Sarıoğlan, Akkışla, Özvatan ve Felahiye ilçelerini ziyaret ederek çalışma yaptık. Aynı gün il başkanlığında eski Genel Başkan Yardımcısı Prof. Hurşit GÜNEŞ´i ağırlayarak bilgi alışverişinde bulunulduk? ifadesini kullandı?
Sözlerinin sonunda ziyaretlerin bitmediğini dile getiren İl Başkanı Feyzullah KESKİN ?Son olarak da 21 Nisan Perşembe günü Mersin Milletvekili ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Baş Danışmanı Aytuğ ATICI´nın, Nevşehir ve Kayseri Parti Eğitmenleri değerlendirme toplantısı için Kayseri´ye gelecekler? dedi?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı