CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ÇİÇEK:

CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ÇİÇEK:

?FETÖ İLE MÜCADELEDE HÜKÜMETİN YANINDAYIZ?

Chp Kayseri İl Örgütünce gerçekleştirilecek olan  ?İl Danışma Kurulu´ toplantısına iştirak  etmek üzere geldiği  ilimizde bir basın toplantısı  tertipleyerek  medya mensuplarının sorularını cevaplayan İstanbul  Milletvekili Dursun Çiçek ?Terörle ve FETÖ ile mücadelede CHP sonuna kadar iktidarla ve hükümetle beraberdir. Burada ayrılığımız yok? değerlendirmesinde bulunup, ?Kayseri  seçmeni  kime oy verirse  o parti iktidar olur? diye konuştu?

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek  CHP İl Danışma Kurlu Toplantısına iştirak etmek üzere geldiği ilimizde  ilk olarak İl Başkanlığını ziyaret edip, tertiplenen basın toplantısında  ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu?

Chpli vekil Çiçek partisinin FETÖ ile mücadelede her daim hükümetin yanında  yer aldığını iddia edip uzun zaman   iktidarın bunu hissetmediğini ileri süreREK , "Terörle ve FETÖ ile mücadelede CHP sonuna kadar iktidarla ve hükümetle beraberdir. Burada ayrılığımız yok." İfadesini  kullandı?

Vekil Çiçek  sözlerinin devamında Chp tabanın FETÖ´ye  sempati  duymasının  mümkün olmadığını vurgulayarak "Biz çağdaş ve sosyal demokrasiyi savunan insanlarız. Biz bir imama biat eden, onun dediğini talimat olarak kabul eden kişilikte, yapıda bir insan olamayız. Biz Mustafa Kemal´in askerleriyiz. Dolayısıyla bu çamur bize yapışmaz. Bu örgütün mağduru milletvekili arkadaşlarımız var. Niye AKP´ye gitmedik de CHP´ye geldik. Çünkü kumpas davalarında bizim yanımızda, adaletin, hukukun yanında olan parti Cumhuriyet Halk Partisi´ydi. Zaman zaman 50-60 milletvekiliyle yanımızda olan CHP´ydi. Çağdaş değerleri, bilimi, Atatürk´ü savunan CHP, bugün yine aynı değerleri savunmaya devam ediyor."

Çiçek, basın toplantısının ardından  Kayseri Hacı Bektaşi Veli Cem Evi´ni ziyaret edip Alevi cemaatle sohbet etti?  Çiçek konuşmasında ?Kayseri seçmeni kime oy verirse iktidar o olur ? değerlendirmesinde  bulunup,  Kayseri seçmenin kazanılması gerektiği  yönünde hedef gösterdi? Konuşmasında Kayseri ve Kayseri insanında  övgü  ile söz  eden Çiçek  iktidar partisine eleştiri okları  göndermeyi de ihmal  etmedi?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı