CHP KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI ÖZSOY:

CHP KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI ÖZSOY:

?YARIMDA BULUNMAK İNSANLARI TEMBELLİĞE ALIŞTIRMAMALI??

Cumhuriyet Halk Partisi Kocasinan İlçe Başkanı M. OĞUZ Özsoy ve ekip arkadaşları Mimarsinan Mahallesi çalışmaları kapsamında mahalle Muhtarlığını ziyaret ettiler? Özsoy ziyarette yaptığı açıklamada ? Muhtarlığın önünde bir derneğin mültecilere yardım paketi dağıttığını gördük. Zor durumda olan vatandaşlara yardımda bulunmak gerçekten güzel bir davranış ama insanları çalışmamaya, rahata alıştırmadığı sürece? ifadesini kullandı?
Cumhuriyet Halk Partisi Kocasinan İlçe Başkanı M.Oğuz Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Orhan Koçer ile mahalle çalışmaları, sorunları ve bu sorunların çözümleri üzerine bir süre sohbet ettiler?
Mahalle çalışmalarında Kayseri genelinde Suriye,Irak ve İran´dan gelen mültecilerin gün geçtikçe arrtığını gözlemlediklerini ve halkın bu durumdan memnun olmadığını dile getiren yönetim kurulu üyeleri bu durumun Mimarsinan mahallesinin nasıl olduğunu Koçer´e sorarak bilgi aldılar.
İlçe Başkanı Özsoy muhtarlık ziyaretinde yaptığı değerlendirmede ? Öncelikle şunu belirtmeliyim ki vatan sever bir insan hangi şartlarda olursa olsun ülke savunmasında en ön saflarda bulunmalı zamanında bizim ülkemizde de savaşlar yaşandı fakat atalarımız ülkemizi terk etmedi. Şimdi bakıyorum ama aynı fedakarlığı ülkemize gelen mültecilerin gösterdiğini göremiyorum. Bir nokta da kadın ve çocukların savaş alanını terk etmesini anlıyorum ancak yetişkin erkeklerin ülkelerini terk etmesi çokta anlaşılacak bir konu değil. Hükümetin yanlış politikalarına gelirsek gelişmekte olan ülkemizde zaten bir işsizlik problemi var. Sen ülkeye savaştan kaçan vatandaşı alıyorsun üstüne bedava ekmek dağıtıyorsun, yemek veriyorsun, maaş bağlıyorsun bir de iş veriyorsun. Bu kadar üniversiteli genç işsiz gezerken, mülteciye istihdam alanı yaratmak senelerce üniversitelerde dirsek çürüten öğrencilere haksızlıktır. Muhtarlığın önünde bir derneğin mültecilere yardım paketi dağıttığını gördük. Zor durumda olan vatandaşlara yardımda bulunmak gerçekten güzel bir davranış ama insanları çalışmamaya, rahata alıştırmadığı sürece. En kısa sürede bu soruna çözümler bulunması temennimizdir.? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı