CHP KOCASİNAN İLÇE YÖNETİMİ´NDEN

CHP KOCASİNAN İLÇE YÖNETİMİ´NDEN

DERNEKLERE NEZAKET ZİYARETİ

CHP Kocasinan İlçe Yönetimi ilimizde faaliyet gösteren bazı Sivil Toplum Kuruluşları ve Derneklere nezaket ziyaretinde bulunarak yöneticileri ile sohbet ettiler?
Kayseri Kocasinan İlçe Başkanı M. Oğuz Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneğini ve Eğit-Der´i ziyaret ettiler?
Tüm işçi Emeklileri Dul ve Yetimler derneği ziyaretinde Kocasinan İlçe Başkanı M. Oğuz Özsoy, Dernek Başkanı Kazım Büyükbahçeci´den dernekle ilgili bilgiler alıp dul ve yetimler için önemli hizmetler veren Dernek yetkililerine teşekkür etti.
İş ve İşçi sağlılığı haftası kapsamında gerçekleşen bu ziyarette, konu hakkında konuşan Özsoy, iş yerlerinde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturulması, iş kazası ve meslek hastalıklarının önlenmesi, kalıcı ve sistematik bir iyileşme sağlanabilmesi için planlı ve sistemli çalışmalar yürütülmesi, iş sağlığı ve güvenliğinin yaşam biçimi haline getirilmesi için içselleştirilmesi, yani iş sağlığı ve güvenliği kültürünün oluşturulması gerektiğini vurguladı.
Kapitalist sistemlerde işçilerin köleleştirildiğinden ve hayatlarının hiçe sayıldığından bahseden Başkan Özsoy, ?Evlerine üç-beş kuruş götürebilmek için koşulların üstünde sürelerde ve işçi sağlığının hiçe sayıldığı ortamlarda güvenlik önlemi alınmadan çalışan işçilerimiz için en kısa zamanda güvenliğinin sağlanmasını ve yaşam standartlarını yükseltmek için gerekli özenin gösterilmesini temenni ediyorum.? Değerlendirmesinde bulundu?
Dernek Başkanı Büyükbahçeci nazik ziyaretlerinden dolayı CHP Kocasinan İlçe Başkanı Özsoy ve yönetimine teşekkür etti.
Daha sonra Eğit- Der ziyaretinde bulunan Özsoy ve yönetim kurulu dernek yönetimine geçen günlerde hayatını kaybeden Metin Koçkan İçin taziyelerini ileterek ? Eğit Değerli dostumuz ve EĞİT- DER Kayseri Şube Başkanı Metin Koçkan´ı geçirdiği ani bir beyinkanaması sonucu kaybettik. Üzüntümüz kelimelerle anlatılamayacak kadar büyük eğitim camiası bir büyüğü kaybetti başımız sağolsun ? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı