ÇİFTE UĞURLU DEMOKRASİ NÖBETİ

ÇİFTE  UĞURLU  DEMOKRASİ  NÖBETİ

UĞUR IŞILAK VE UĞUR ASLAN KAYSERİLERİ COŞTURDU?

Büyükşehir Belediyesi´nin davetiyle, Cumhuriyet Meydanı´nda devam eden demokrasi nöbetinin yedinci gününe ünlü sanatçılar Uğur Işılak ve Uğur Aslan da katıldı. Her iki sanatçı da Kayserililerle birlikte nöbet tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Süleyman Kamçı ile birlikte halkı selamlarken Vali Kamçı, Büyükşehir Belediyesi´nin ünlü sanatçı Uğur Işılak´ı Kayserililerle buluşturduğunu belirtti ve Sanatçılar Uğur Işılak ile Uğur Aslan sahneye davet edildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, her iki sanatçıya katılımları nedeniyle teşekkür etti ve Uğur Işılak´ın eş durumdan Kayserili olduğunu açıkladı.
"BUNLAR HAŞHAŞİDEN DE BETER"
Cumhuriyet Meydanı´nı dolduran halka seslenen Uğur Işılak Kayserililerle demokrasi nöbeti tutmanın bahtiyarlığını yaşadığını belirtti. Türk milletinin varlığının düşmanlara korku dostlara ise güç verdiğini ifade eden Işılak, "Millet meydanlarda olmasaydı 2-3 kalkışmayla daha karşı karşıya olabilirdik" dedi. Olağanüstü hal uygulamasına da değinerek bu uygulamayla devletin içine girmiş virüslerin kökünün kazınacağını ifade eden Işılak, "Allah için, vatan için, millet için şehitler verdik. Bunu yapanlar haşhaşilerden de bin beter. Millet olarak bu kadar hainlikle karşılaşmadık. TBMM´yi bombalamak savaş ilanıdır. Savaş anında da savaş hukuku vardır ve idam serbesttir" diye konuştu. Türkiye´nin daha önce yaşadığı ihtilalleri de hatırlatan Uğur Işılak, "Millet aynı milletti; ama müdahale edemedik. Çünkü lider eksikti, önder eksikti, başkomutan eksikti" dedi.
Uğur Işılak konuşmasının ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı Dombra türküsü başta olmak üzere bazı parçalarını seslendirdi.
Uğur Işılak´ın ardından Uğur Aslan kürsüye çıktı. Uğur Aslan tüm şehitlerimiz için alandakileri Çanakkale türküsünü seslendirmeye davet etti ve türkü ile birlikte Çanakkale Şehitlerine adlı şiiri okudu.
Uğur Aslan ayrıca, alanı dolduranlarla birlikte İstiklal Marşını da seslendirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti