ÇOCUK MECLSİ´NİN GENÇ YÜREKLERİ

ÇOCUK MECLSİ´NİN GENÇ YÜREKLERİ

SİGARA´YA ?HAYIR!? DEMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİLER ?

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri ?Dünya Sigarayı Bırakma Gününde´ ?Sigarasız bir toplum için el ele? sloganı ile Hharekete geçerek Cumhuriyet Meydanın da bir program gerçekleştirerek sigaranın zararlarına dikkat çektiler?
Toplumu bilgilendirici ve bilinçlendirici birçok etkinliğe imza atan Meclis Üyeleri Sigarayı BırakmaGünüdolayısıyla Cumhuriyet Meydanın da ?Sigara öldürür spor güldürür sevme, içme, esiri olma? ?sigaraya hayır? sigarayı at hayatı tat ,?sağlıklı bir vücut için sigaraya hayır? pankart ile toplumu bu konuda duyarlı olmaya davet ettiler.
Çocuk Meclisi Üyeleri konu ile ilgili olarak yaptıkları değerlendirmede ?İnsan ve toplum sağlığının en önemli düşmanı sigaradır. Sigaranın neden olduğu hastalıklardan dolayı her yıl ülkemizde 120 bin, dünya da ise 4 milyon insan hayatını kaybetmektedir. Sigara üretimi için milyonlarca ağaç kesilmektedir. Biz insanlarımızın ölmemesi, ağaçlarımızın kesilmemesi için sigaraya hayır diyoruz? ifadesini kullandılar?
Toplumun kanayan yarası haline gelen ve binlerce insanın ölümüne neden olan sigaranın zararlarını anlatmak için Çocuk Meclisince etkinlik düzenlendiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ?Bir belediye başkanı olmamın yanı sıra bir hekim olarak bende sigara içen vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum ve Haydi gelin, sigarasız bir toplum için el ele verelim. Kendiniz, aileniz ve çevrenizdekiler için bugünü bir fırsat bilin ve sigarayı bırakın?değerlendirmesinde bulundu?
Çocuk Meclisi Başkanı İbrahim Eren ATEŞve üyeler daha sonra Cumhuriyet Meydanında, Sigara içen vatandaşları uyararak, sigaranın zararları konusunda bilgiler veren broşür dağıttılar.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti