ÇOLAKBAYRAKDAR

ÇOLAKBAYRAKDAR

?NÖBETİMİZİ, MUHTEŞEM KALABALIKLA TAÇLANDIRALIM?

Cumhuriyet Meydanı´nda yediden yetmişe her kesimden vatandaşın buluştuğu demokrasi nöbetinin 25. gününde de aralıksız destek vermeyi sürdüren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Demokrasi ve Şehitler Miting ´inde olduğu gibi 10 Ağustos ´da, birliğin ve beraberliğin arşa çıkması için tüm Kayseri halkını Cumhuriyet Meydanı´nda olmaya davet etti.

 

Gece boyunca ailesiyle birlikte demokrasi nöbetine devam eden Başkan Çolakbayrakdar, vatan sevgisiyle yoğrulmuş vatandaşların, hainlere asla taviz vermeyeceğini söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, 25 günden beri demokrasi nöbetini aralıksız sürdüren vatandaşlara teşekkür ederek, ?Milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan, bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz, canından kıymetli bildiği kutsal vatan topraklarını, canı ve kanı pahasına korumasını bilmiştir. Gelecek nesillerimiz için vatanın bekçiliğini yapmıştır. Milletimiz bir kez daha düşmanlara karşı Kayseri´de yüzbinlerin, Türkiye´de ise milyonların katılımıyla ?Demokrasi ve Şehitler Miting ?inde tarih yazdı. 7 Ağustos ´da olduğu gibi demokrasi nöbetinin son gününde muhteşem bir kalabalık ile taçlandırmak istiyoruz. 25 gündür aralıksız nöbete destek veren vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.? ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, daha sağlam ve daha güçlü bir demokrasinin başlangıcı olacak demokrasi nöbetinin son gününde vatandaşları Cumhuriyet Meydanı´na davet ederek sözlerini noktaladı.

Meydanları terk etmeyen vatanseverlere ilk günden beri kendi elleriyle çorba, sandviç, mısır,  su gibi çeşitli ikramlarda bulunan Başkan Çolakbayrakdar´ın ikramlarının final gecesi de devam edeceği öğrenildi. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret