ÇOLAKBAYRAKDAR İŞLETMELERİ ZİYARET EDİP, ALINAN ÖNLEMLERİ DENETLEDİ

ÇOLAKBAYRAKDAR İŞLETMELERİ ZİYARET EDİP, ALINAN ÖNLEMLERİ DENETLEDİ

“TEDBİRLERE UYALIM, VİRÜSÜ HEP BİRLİKTE YENELİM"

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ‘Dinamik Denetim Modeli Faaliyetleri’ konulu genelge kapsamında Forum Kayseri Alışveriş Merkezinde işletmeleri ziyaret edip, alınan önlemleri denetledi. Vatandaş ve esnafın kurallara uyup uymadığını büyük bir titizlikle kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, “Tedbirlere uyalım, virüsü hep birlikte yenelim ”dedi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan karar ve tedbirlerin uygulanması noktasında denetimlere ara vermeden devam eden Başkan Çolakbayrakdar’a, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, Kocasinan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ümit Kuzucuoğlu ve Kocasinan İlçe Emniyet Müdürü Osman Öztürk eşlik etti. Rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlerin gerçekleştirildiği denetimlerde maske, mesafe ve hijyen konusuna dikkat çekildi. İşletmeleri ziyaret edip, denetimlerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, vatandaş ve esnaflarla sohbet etti. Özellikle maske takılması ve sosyal mesafe kuralına uyulması konusunda esnafı ve vatandaşları uyaran Başkan Çolakbayrakdar, “Bu denetimlerle vatandaşlarımızın toplum sağlığını koruma hedefi içinde adım adım devam ediyoruz. Kıymetli hemşehrilerim, temizlik, maske ve sosyal mesafeyi ihmal etmiyoruz. Bu noktada önlemlere hassasiyet gösteren bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yaptığımız tüm çalışmalarda vatandaşlarımızın sağlığını her şeyin üzerinde tutuyoruz. Bu süreci inşallah el birliği ile hep birlikte atlatacağız.” ifadelerini kullandı.

Tedbiri elden bırakmamak gerektiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların tedbirlere sıkı bir şekilde uymasının koronavirüs ile mücadelede başarıya ulaşmayı hızlandıracağını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı