Çölyak Hastaları farkındalık yemeğinde buluştu

Çölyak Hastaları farkındalık yemeğinde buluştu

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Dünya Çölyak Günü'nde Melikgazi Belediyesi olarak çölyak hastaları ve aileleri ile onlara özel hazırlanan yemeklerden oluşan çölyak farkındalık yemeğinde bir araya geldiklerini kaydetti.

Çaölyak hastaları ve  ailelerine yönelik olarak tertiplenen ‘Fedakarlık Yemeği’nde konukları ile  tek tek ilgilenen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti "Melikgazi Belediyesi olarak çölyak hastası hemşehrilerimize gluten içermeyen özel yemekler ikram ettik. Pandemi döneminde sağlığın ne kadar önemli olduğunu anladık. Yediğimiz gıdalara dikkat etmemiz lazım. Glutensiz yemeklerin sadece çölyak hastaları için değil, herkes için sağlıklı olduğunu belirtmek isterim. Endüstriyel ve hazır gıdaların tüketilmesi ile birlikte çölyak hastası sayısı her geçen gün artıyor. Lütfen daha sağlıklı beslenelim. Elimizden geldiğince Melikgazi Belediyesi olarak çölyak hastalarına destek olmaya çalışıyoruz. Yine böyle güzel etkinliklerde kendileri ve aileleri ile bir araya gelmeye özen göstereceğiz. Rabbim herkese sağlıklı bir ömür nasip etsin"

Kayseri Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Zahide Kaya’da Başkan Palancıoğlu’na ve ekibine şükranlarını sunarak şöyle konuştu  "9 Mayıs Dünya Çölyak Günü dolayısıyla Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'nun düzenlediği çölyak farkındalık yemeğinde bir araya geldik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çölyak dostu Melikgazi, farkını her zaman bizlere hissettiriyor. Başkanımızın gönlümüzde yeri bir başka"


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor