DAYANGAÇ’DAN BÜYÜKKILIÇ’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

DAYANGAÇ’DAN BÜYÜKKILIÇ’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ:“GENÇ KESİM BULAŞ YÖNÜNDEN ÇOK DAHA DİKKATLİ OLMALI”

Kısa süre önce Kaygrup Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Sami Dayangaç Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ‘ı ziyaret ederek “Geçmiş Olsun” dileklerini iletti. Ziyarette haber ekibimize Pandemi Sürecinde dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç özellikle genç kesimin bulaş yönünden çok daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Kısa süre önce Kaygrup Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Sami Dayangaç Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ‘ı ziyaret ederek “Geçmiş Olsun” dileklerini iletti.

Ziyarette haber ekibimize Pandemi Sürecinde dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç özellikle genç kesimin bulaş riskine karşı daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayarak şunları kaydetti. “Malum pandemi süreci ayrım yapmıyor kime denk gelirse ama nerede duracağı da belli olmuyor. Veli Başkanımıza bir kez daha Allahtan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Acılarını tazelemek için değil hepimizin daha dikkatli olması bağlamında ben bunları paylaşıyorum özellikle genç kesimin bulaş yönünden çok daha dikkat etmesi gerekiyor.

Kayserimizde ister istemez ülke genelinde ki artış sebebi ile daha dikkatli olmamız gereken konum ve duruma geldi. Sorumluluk makamında olan insanlar ve bizler olarak bizleri çok daha fazla bu konuda üzerimize düşeni yapmak ve gayret göstermek, tedbirleri uygulamak vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve vatandaşlarımızın da nezaket kuralları içerisinde uyarmamız gerek. Bu toplumda aynı havayı soluyor isek sonuçta sana ne deme lüksümüz yok. Virüs yakaladığı zaman sana ne demiyor. Kimi bulursa onu alt etmeye çalışıyor. Fırsat vermemek lazım ve kurallara uymamız gerekiyor inşallah en kısa zamanda atlatırız diye umut ediyorum…”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı