Deniz Postası saldırısı’nda 6 kişi gözaltında

Deniz Postası saldırısı’nda 6 kişi gözaltında

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, gazeteci Azim Deniz  ve program konuğu Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Sedat Kılınç’a yönelik saldırı ile ilgili  yürütülen soruşturmada 6 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.

Alınan bilgiye göre, önceki akşam saatlerinde Sahabiye Mahallesi'nde meydana gelen olayda,ilimizde  gazetecilik yapan gazeteci Azim Deniz ve konuğu iş insanı Sedat Kılınç, canlı yayın öncesinde bir grubun yumruklu saldırısına uğradı. Vücuduna aldıkları darbeler ile yaralanan Deniz ve Kılınç hastanede tedavi altına alındı. Polis ekipleri de olayın meydana geldiği yerde güvenlik önlemi alarak, inceleme yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada olayla ilgili olarak 6 kişinin göz altına alındığı belirtilerek  "08.04.2022 günü saat: 21.15 sıralarında Deniz Postası Gazatesi ve Televizyonu isimli iş yerine zarar verme ve darp olayı ile ilgili olarak bahse konu Gazete ve Televizyonun sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni olan Azim Deniz ve Kocasinan Belediyesi Meclis üyesi Sedat Kılınç'ın darp edilmesi olayına karıştığı tespit edilen 6 kişi  Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimatla gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili tahkikata devam edilmektedir" denildi.


Haber Kaynak : İHA

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı