DİYANET-SEN´DEN DİYANET VAKFI´NA VEKÂLET YOLUYLA KURBAN BAĞIŞI

DİYANET-SEN´DEN DİYANET VAKFI´NA VEKÂLET YOLUYLA KURBAN BAĞIŞI

Diyanet-Sen Kayseri Şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu, Bürüngüz Camii önünde yer alan Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi tarafından kurulan kurban bağışı standına gelerek Türkiye Diyanet Vakfı´na vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı´na vekâlet yoluyla kurban bağışında bulunan Diyanet-Sen Kayseri Şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu, ?Türkiye Diyanet Vakfımız yurtiçinde ve yurtdışında birçok hizmetlere imza atmıştır. Kurban hizmetlerini de 146 ülkede ve ülkemizde yapmaktadırlar. Diyanet-Sen olarak biz de desteklerimizi vereceğiz ve elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bildiğiniz gibi Kurban hizmetleri sadece yurtdışında değil, yurtiçinde de bütün fakir insanlara ve Kur´an kurslarındaki öğrencilerimize bağışlanmaktadır. Ondan dolayı bu bağışımızı Türkiye Diyanet Vakfımıza yapıyoruz? dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı´nın kurban bağışı faaliyetinin çok önemli olduğunu belirten İl Müftüsü Sayın Şahin Güven, ?Ben de burada bütün personelimiz ve Türkiye Diyanet Vakfımız adına Diyanet-Sen başkanı olarak sizlere ve şahsınızda bütün sendika üyesi olan personelimize teşekkür ediyorum. Türkiye Diyanet Vakfı olarak bizleri vekil kılan, dünyanın mazlumlarına, mağdurlarına, muhtaçlarına kurbanını ulaştırmak isteyen başta Diyanet-Sen personeli olmak üzere bütün halkımızın kurbanlarını alıp itina ile ve hakkaniyete riayet ederek, usulüne uygun kesilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırma hususunda güvenilir bir kurum olduğumuzu tekrar beyan etmek istiyorum? dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı´na vekâlet yolu ile yurt içi ve yurt dışına kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar için kurulan stantlar Cumhuriyet Meydanı, Bürüngüz Camii, Hunat Camii, Camii Kebir ve Sivas Caddesi üzerinde İl Müftülüğü önünde yer alıyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor