DOKTOR BAŞKAN GENÇ MESLEKTAŞLARIYLA BULUŞTU

DOKTOR BAŞKAN GENÇ MESLEKTAŞLARIYLA BULUŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 4. Kayseri Acil Oryantasyon Eğitimi Günleri’ kapsamında eğitim alan genç doktor ile bir araya gelerek  “Biz sağlık için varız, biz insanlar ve hizmet için varız. Sağlık çalışanlarımızla ilgili her türlü çalışmaları yaptık” değerlendirmesinde bulundu.

Kayseri Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen ‘4. Kayseri Acil Oryantasyon Eğitimi Günleri’ etkinliğine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra  İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli,  Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hızır Yakup Akyıldız, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Kutay Taşdemir, Kayseri Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. İlhan Şahin ve  doktor ile sağlık personeli katıldı.

Başkan Büyükkılıç etkinlikte  doktor meslektaşlarına hitaben yaptığı konuşmada, bir hekim yaklaşımı ile şehri geleceğe taşıyacak çalışmalar yaptıklarının altını çizerek şunları kaydetti.  “Kayseri’mizi sahiplenebilir bir konum ve duruma getirebilmek için bir doktor yaklaşımı ile bu şehre sahip çıkıp geleceğe taşıyacak şekildeki ekibimiz ile birlikte çalışmalar yapıyoruz. Gerek imar, gerek sosyal, gerek kültür ve turizm boyutuyla her yönüyle gerekli çalışmaları yapıyoruz.”

Başkan Büyükkılıç sözlerinin devamında  Kayseri’nin sağlık altyapısı açısından iyi bir noktada olduğuna da dikkat çekerek şöyle  konuştu “Gurur duyacağımız bir üniversitemiz ki aşı konusunda yaptığı çalışmalar ile sizlere minnet duyuyor, teşekkür ediyoruz. Kayserimizin hep pozitif anılması için böyle güzel çalışmalara ihtiyacın olduğunu paylaşmak istiyorum. Çünkü siz insanlığa hizmet ediyorsunuz. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesinin en güzel çalışmasını, örneğini sergiliyorsunuz. Yine Şehir Hastanemiz, 1600 yataklı bizim gururumuz, bölge hastanesi olarak, sadece Kayserimize değil, çevresindeki 8 şehre hitap eden, dışarıdan gelenlere Kayserimize sağlık alanındaki bu başarılı alt yapı ile birlikte en güzel hizmetleri verdiğini bilmekteyiz. İki tıp fakültemiz de ayrıca bizi doktor olarak keyiflendiriyor. Üçüncü tıp fakültemizin de en kısa zamanda hayata geçmesini temenni ediyoruz.”

4. Kayseri Acil Oryantasyon Eğitimi Günleri’nde alanında uzman doktorlar, kırmızı alan hastalarına yaklaşım, hasta yönetimi, acilde güncellemeler ve özel acil durumlar gibi alanlarda oturumlar gerçekleştirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı