EĞİTİM BİR SEN KAYSERİ 1 NOLU ŞUBE MAYIS AYI İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM BİR SEN KAYSERİ 1 NOLU ŞUBE MAYIS AYI İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Mayıs Ayı İl Divan Toplantısı teşkilat mensuplarının bir araya geldiği iftar programı sonrasında yapıldı.

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Mayıs Ayı İl Divan Toplantısı teşkilat mensuplarının bir araya geldiği iftar programı sonrasında yapıldı. Toplantıda konuşan Eğitim Bir sen Şube başkanı Aydın Kalkan,Eğitim bir Sen´in özlük ve özgürlük mücadelesinin merkezi durumunda olduğunu söyledi.

Mayıs ayı il divan toplantısına Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan, şube yönetim kurulu üyeleri, ilçe temsilcileri, denetleme ve disiplin kurulu başkanları, kadın komisyonu ve genç Memur Sen başkanı katıldı. İl divan toplantısında şube Başkanı Aydın kalkan açıklamalarda bulundu.

Aydın Kalkan, Milli Mücadelenin 100 yılında ecdadımızın kahramanlıklarını ve mücadelesini bir kez daha yad ediyor, manevi huzurlarında saygıyla eğiliyoruz. Milletimiz emperyalist güçlere karşı kuruluş ve kurtuluş mücadelesi vermiştir. 19 Mayıs, gençlerin gelecek tasavvurunda ne kadar önemli olduğunun simgesidir. Gençler zihnen, bedenen medeniyet köklerimizin birikimi ile geleceğe yön verecek kişilerdir.

Milli Mücadele yıllarında lise öğrencileri dahil ülkenin tüm gençleri vatan ve bağımsızlık yolunda tereddüt etmeden yola koyulmuştur. Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyorum, ifadelerini kullandı.

Aydın Kalkan, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: Eğitim bir Sen özlük ve özgürlük mücadelesinin merkezi durumundadır. Teşkilat olarak büyümeye, etkimizi ve yetkimizi üyelerimizin ve ülkemizin geleceği için kullanmaya devam ediyoruz. Eğitim Bir Sen tüm teşkilatıyla eğitim kalitesinin artması için, şehrimizin başarısı, öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması için Bir Bilenle Bilge Nesil projesi gibi prestij projeleri yapmaya devam edecektir.

Yeni Eğitim Modeli açıklandı, süreç içerisinde yeni eğitim modelinin uygulanabilirliği ortaya çıkacaktır. Beklentimiz, sık değişen modeller yerine daha uygulanabilir ve geliştirilen küçük müdahalelerle olgunlaştırılan sistemlerin inşa edilmesidir. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor