ELİTAŞ; ?´EVET OYLARI BİRİLERİNİN KİMYASINI BOZUYOR´´

ELİTAŞ; ?´EVET OYLARI BİRİLERİNİN KİMYASINI BOZUYOR´´

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri milletvekili Mustafa Elitaş; ?´EVET oyları birilerinin kimyasını bozuyor´´ dedi.

 Elitaş ayrıca, ??Yine Cumhuriyet Halk Partisi eski genel başkanlarından biri eğer anayasa oylamasında Hayır çıkarsa yunanı denize döktüğümüz gibi sevineceğiz densizliği hadsizliği içerisinde bir beyanat verdi. İnsanın vücut kimyası bozulursa insan şuurunu kaybederse akıl dengesini akli melekelerini kaybederse ne söyleyeceği belli olmaz? diye konuştu.
Elitaş, Toki Kapalı Semt Pazaryeri´nin tanıtım töreninin yaptığı konuşmada, 16 Nisan´da yapılacak referandum öncesi ?Evet´ çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, ?Yakın bir zamandır ?Evet´ kampanyası için gayret gösteriyoruz. Teşkilatlarımız milletvekillerimiz sivil toplum örgütlerinin büyük bir kısmen 16 Nisan´daki anayasa değişikliği için gayret gösteriyor. Ve şunu inanarak samimiyetle söylüyorum ki her gün bu anayasa değişikliğiyle bizim vatandaş anlatmanız vatandaşın çeşitli yollardan bilgi sahibi olması bu anayasa değişikliğinin Türkiye´nin bekası açısından ne kadar ehemmiyetli olduğunu ve yavrularımızın geleceğini daha güvenli bir hale getirmek için üzerimize düşen borcun vebalim hangi noktada olduğunu görerek ?Evet´ oylarının arttığını büyük bir memnuniyetle ifade ediyorum. ?Evet oyları artarken ülke sevdalısı ülkenin bekasına düşünen bizler nasıl memnuniyet duyuyorsa öbür taraftan Hayır oylarının düşmesi Evet oylarının yükselmesi birilerinin kimyasını bozuyor. Üzülerek ifade ediyorum ana muhalefet Partisi´nin genel başkanı 15 Temmuz darbe girişiminin kontrollü bir darbe girişimi diyerek küçümsemeye çalışmış 249 şehidimizin kemiklerini sızlatmış, 2194 gazimizin inanın vicdanlarına hançer vurmuştur. O insanlar 15 Temmuz darbe girişimine canla başla göğüslerini siper ederek durmuşlar kendisi bir İlçe başkanının ya da bir belediye başkanının evinde televizyonda tankların insanlarımız katlettiği bu vatan sevdalısı gençlerimizi şehit etmesini seyrederken bir taraftan Sayın cumhurbaşkanımız bir taraftan sayın başbakanımız vatandaşı sokağa çağırarak darbe girişimlerine karşı dik durmayı kendi iradelerini savunmayı çağırmışlar ve herkes buna uyumuş? dedi.
?´7 Ağustos tarihinde büyük bir miting yapıldı. Bütün siyasi partiler davet edildi. 7 Ağustos günü Sayın Kılıçdaroğlu, gelmeyeceğim demişti. Kim ikna etti kim söylediyse 6 Ağustos akşamında geleceğini söyledi. Demek ki kendisini idare eden üst akıl Sayın Kılıçdaroğlu´nu önce gitmemesi daha sonra gitmesi gerektiğini ve 7 Ağustos ruhunu daha düne kadar Türkiye´de Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde ve Her platformda söyleyen Cumhuriyet Halk partililer maalesef 15 Temmuz darbe girişimi ile gösterilen kahramanlığı küçümseme kefaleti içerisinde bulunmaktadırlar. 0 gün Türkiye Büyük Millet Meclisine gidenler arasında Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri de vardı MHP Milletvekilleri de vardı Ak Parti Milletvekilleri de vardı. Hain teröristler o milletvekilleri de ölümü göze alarak gitmişlerdi. Ama Sayın Kılıçdaroğlu ilçe başkanının evinde rahat emin güvenli bir yerde darbeyi heyecanla film seyrediyor gibi seyrediyordu?
?Yine Cumhuriyet Halk Partisi eski genel başkanlarından biri eğer anayasa oylamasında Hayır çıkarsa yunanı denize döktüğümüz gibi sevineceğiz densizliği hadsizliği içerisinde bir beyanat verdi. İnsanın vücut kimyası bozulursa insan şuurunu kaybederse akıl dengesini akli melekelerini kaybederse ne söyleyeceği belli olmaz?
?Ondan öte bir Bursa milletvekili hadsiz bir televizyon programında ecdadımızın denize döktüğü İzmir´den denize döktü düşmanın Yunanlı ağzıyla Avrupa Birliği ağzıyla konuşmalarını yapıp bu milleti hor görerek bizim o ecdadın torunlarını denize dökmek gibi haysiyetsiz söylem içerisinde bulunuyor. Bütün bunlar gösteriyor ki Cumhuriyet Halk Partisinin temsilcileri FETÖ´nün Türkiye´de ki kriptoları PKK´nın DHKPC´nin Hayır için Çalışan gayret gösterenlerin milletin EVET oyu karşısında karşısın da büyük bir hezeyan içerisinde millete hakaret etmeye devam ediyor ama yine büyük sevinçli ifade ediyorum ki bu millet sana büyük egemen olmuş Bunların ferasetsiz Didem bunların seviyesiz de yine 16 Nisan tarihinde sandıkta en güçlü bir şekilde cevabını verecektir? dedi .


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı