EMNİYET, ÖĞRENCİLERİ SİNEMA ŞENLİĞİ İLE MOTİVE ETTİ

EMNİYET, ÖĞRENCİLERİ SİNEMA ŞENLİĞİ İLE MOTİVE ETTİ

Kayseri polisi öğrencilerin dikkat, algılama gibi becerilerin gelişmesine katkı sunmak ve sinemaya olan ilgilerini arttırmak amacıyla şimdiye kadar 30 okuldan bin 650 öğrenciyi sinemaya götürdü.

Kayseri´de gençlere yönelik çalışmalarına aralıksız devam eden Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü yaptığı sosyal etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

TDP Şube Müdürlüğünce yürütülen 2017 yılı ÇOGEP ?Her Şey Bir Umutla Başlar? projesi alt faaliyetlerinden ?Çocuklarla Film Şenliği? kapsamında; çocukların görsel bilgi ve birikimlerine değer katmak, özgüven duygusunu kazandırmak, toplumun bir üyesi olma bilincini aşılayarak çevreyle daha güçlü bir bağ kurmalarına yardımcı olmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hedef grup içerisinde yer alan okullardan tespit edilen 30 okuldan bin 650 öğrenci, servislerle okullarından alınarak TDP Şube Müdürlüğüne getirildi. Burada öğrencilere sosyal medya ve internet güvenliği, genel asayiş ve güvenlik konularında kısa bir bilgilendirme akabinde sinemaya götürülerek vizyondaki filmler ikramlar eşliğinde izlettirildi ve tekrar araçlarla okullarına bırakıldı.

Yapılan sinema etkinliğe katılan öğrenciler; Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünün böyle bir sosyal etkinlik faaliyeti yapmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek sınavların olduğu bu dönemde yapılan bu tür faaliyetlerin kendilerine motivasyon anlamında da olumlu katkılar kattığını ifade etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”