ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

İLETİŞİM VE MEDYA ÇALIŞMALARINDA İKİNCİ OLDU .

Erciyes Üniversitesi, daha önce giremediği THE sıralaması iletişim ve medya çalışmaları kategorisinde Türkiye üniversiteleri arasında ikinci sırada yer aldı 

Üniversiteleri öğretim, araştırma, atıflar, endüstri geliri ve uluslararası görünürlük olmak üzere 5 ana başlıkta değerlendiren THE´nın 2017 dünya üniversiteleri sıralamasında Erciyes Üniversitesi 801-1000 aralığında yer alarak konumunu korudu. Erciyes Üniversitesi sıralamaya giren Türkiye üniversiteleri arasında ise 10. sırada yer aldı.
THE alan sıralamasında ise Erciyes Üniversitesi´nin iletişim ve medya çalışmaları alanında yükselişi dikkat çekti. Daha önceki açıklanan sıralama raporlarında iletişim ve medya çalışmalarında sıralamaya girmeyen Erciyes Üniversitesi, THE dünya üniversiteleri alan sıralamasına giren 22 Türkiye üniversitesi arasında 2. sırada yer aldı.
Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Erciyes Üniversitesi´nin iletişim ve medya çalışmaları alanında yükselen başarısının bu konuda görev yapan akademisyenlerin yayın sayıları ve bu yayınlara yapılan atıf sayılarındaki artıştan kaynaklandığını belirterek, bu alanda yayın yapan akademisyenlere teşekkür etti.
Rektör Güven, ?Erciyes Üniversitesi sadece tıp, diş hekimliği ve mühendislik alanında değil diğer alanlarda da yükselen grafiğe sahip bir üniversitedir. Bilime, araştırmaya, geliştirmeye büyük önem veren üniversitemizin, önümüzdeki yıllarda adından daha sık söz ettireceği ve dünyada ilk 500, belki ilk 250 içerisinde yer alacağına olan inancımız tamdır? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”