“ERCİYES DAĞLARIN EN YAKIŞIKLISI”

“ERCİYES DAĞLARIN EN YAKIŞIKLISI”

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği 11 Aralık Uluslararası Dünya Dağ Günü Etkinliği’ne katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “Dağların en yakışıklısı Erciyes Dağıdır” değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın Erciyes A.Ş.’de düzenlediği etkinliğe ‘Dünya Dağ Günü’ etkinliğine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve eşi Dr.Necmiye Büyükkılıç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı ile öğrenci ve öğretmenlerin katıldı.

Başkan Büyükkılıç, Erciyes’te düzenlenen etkinlikte minik misafirlere Erciyes, turizm, Kayseri gibi konularda eğlenceli bir sohbet ile bilgiler paylaşarak “Tabi Erciyes dağı da dağların en yakışıklısı dedik. Kayseri’mizin bereketi. İçtiğimiz sular Erciyes’ten geliyor. Adeta klima niteliğindeki bu tertemiz havamız Erciyes’ten geliyor. Yaylalarımız Erciyes’te. Koyunlarımız burada meralarımızı şenlendiriyor, burada yayılıyor. Cenab-ı Allah’ın bir lütfu. Bir bereketi yaşıyoruz. Onlar et-süt olarak tabi ki bizlere dönüyor, yün olarak dönüyor. Turizm turizm diyoruz. Yani şehrimize dışardan gelenler. En çok turizmi cezbeden, turizmi çeken Kayseri’deki değerimiz Erciyes Kayak Merkezi. O yüzden bütün bu güzellikleri bize bağışlayan Mevla’mıza, Allah’ımıza şükrederken, Erciyes’imiz de adeta sırtımız yaslayarak, ya ağa koltuğu ya dağ koltuğu demişler. Dağ koltuğu deyince Erciyes, ağa koltuğu deyince de Recep Tayyip Erdoğan.”

Başkan Büyükkılıç, Erciyes Dünya Dağ Günü’nde böylesine anlamlı bir proje ile Erciyes’in tanınmasına fırsat verdikleri için AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı’na ve öğretmenlere şükranlarını sundu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin’de katılımcılara şükranlarını sunarken; Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngıise Erciyes’teki güzel imkânlardan faydalanılması gerektiğinin altını çizip “hoş geldiniz” dedi.

Programın ardından öğrencilere sucuk-ekmek ikram edildi ve çeşitli hediyeler verildi ve gondol turu yaptırıldı…


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti