Erciyes KSS Başkanı Sarıkaya: "Helalleşmek İçin Yeniden Adayız"

Erciyes KSS Başkanı Sarıkaya:

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve Mobilyakent Yönetim Kurulu Başkanı ve 31 Mart’ta yapılacak genel kurulda yeniden başkan adayı olan Ercan Sarıkaya, yaptıkları tüm hizmetlerin Kayseri kamuoyunun gözleri önünde olduğunu belirterek “Tapuları dağıtmak ve helalleşmek için yeniden adayız” ifadesini kullandı.

Erciyes KSS Kooperatifi genel kurulu öncesinde açıklamalarda bulunan ve üyelere seslenen Erciyes KSS Kooperatifi ve Mobilyakent Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, “Bizler faniyiz ama eserlerimiz baki. Kayseri’nin menfaatleri gereği gerçekleri konuşacağımız; muhalif grubun tüm hezeyanlarına, belgeleriyle hak ettikleri cevabı vereceğimiz gün yakındır. Ne beni ne de eserlerimizi yok edemeyecekler.” diye konuştu.

Yaptıkları yatırımlara ilişkin bilgi paylaşan ve üyelerin menfaatlerine uygun hangi işleri yaptıklarını da sıralayan Başkan Ercan Sarıkaya, “Proje aşamasından itibaren Mobilya Kenti küçük bir OSB gibi planladık. Kendi enerjisini üreten, üyelerine dağıtımını yapan, piyasadan daha ucuz elektrik satın alabilen, ürettiği elektriğin fazlasını piyasanın ihtiyacına göre yüksek fiyattan satarak enerjiden ciddi şekilde kar elde edebilecek bir sistem kurduk.” şeklinde konuştu.

Sarıkaya sözlerinin sonunda 2010 yılından bu yana emek verdikleri projeleri tamamlamak istediklerinin altını çizip “Tapularını dağıtarak helalleşmek istiyoruz. Üyelerimizin menfaatinden başka amacı olmayan tüm hedeflerimize ulaşmak için kooperatifimizin 31 Mart'ta yapılacak olağan genel kurulunda yeni ekibimle birlikte adayız.” ifadesini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı