Eşini bıçaklayan sanığa ceza yağdı

Eşini bıçaklayan sanığa ceza yağdı

24 Aralık 2021 tarihinde İldem Fatih Mahallesi’nde yaşanan olayda boşanma aşamasındaki eşini 18 yerinden bıçaklamaktan yargılanan sanık, 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

24 Aralık 2021 tarihinde Melikgazi ilçesi İldem Fatih Mahallesi Vatan 1 Sokak'ta meydana gelen yaralama olayının sanığı hakim karşısına çıktı. 

Kayseri 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada işe gitmek için evden çıkan boşanma aşamasında olduğu eşi F.Ç.’yi 18 bıçak darbesiyle ağır şekilde yaralayan ve  tutuklu yargılanan  sanık A.Ç. ile müşteki eski eş F.Ç. hazır bulundu. 

Sanık A.Ç. mahkemedeki savunmasında, "Eşim beni aldattığı için yaptım. Onunla evlenirken anne ve babamdan kalan tarlayı sattım. HTS kaydına bakılsın, beni aldatıyordu. O yaralar boğuşma sırasında bıçağın ucunun çizmesiyle oluştu. Öldürme kastım yoktu. Pişmanım, keşke böyle olmasaydı” şeklinde savunma yaparken eski eş  F.Ç. de “Yolda karşılaştık, ben işe gidiyordum. 'Anlaşmalı boşanalım' dedi, ben 'Yok' deyince bıçak çıkarttı. ‘Zaten seni öldürmeye geldim’ dedi, bıçaklamaya başladı. Vatandaşlar müdahale etmek istedi, onların da üzerine yürüdü. Bana iftira atıyor, şikayetim devam ediyor” şeklinde ifade verdi.

Mahkeme heyeti, sanığa önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Daha sonra olayın teşebbüste kalması gerekçesiyle ceza 13 yıl 4 ay hapis cezasına düşürüldü.


Haber Kaynak : İHA

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı