ESKİ KOMANDOLARDAN KAYSERİ ŞEHİTLERİNE VEFA

ESKİ KOMANDOLARDAN KAYSERİ ŞEHİTLERİNE VEFA

Eski komandolar, Kayseri Zincidere 1´inci Komando Tugayı´nda 18 Aralık 2016´da gerçekleşen terör saldırısında şehit olan 14 askeri anmak için başlarında mavi berelerle Beykoz´dan Kayseri´ye doğru yola çıktı.

Kayseri Zincidere 1´inci Komando Tugayı´nda 18 Aralık 2016´da gerçekleşen terör saldırısının yıldönümünde eski komandolar, saldırıda şehit düşen askerleri anmak için Kayseri´ye gitti. Anma töreni, Beykoz Belediyesi önünde toplanan eski mavi berelilerin vatanın birliği ve bütünlüğü için daima göreve hazır olduklarına dair yemin etmesiyle başladı. Anma programına Türkiye genelinden 800´e yakın eski komando katılırken, İstanbul´dan da 150 kişilik ekip hazır bulundu.

35 yıl önce askerliğini Kayseri Hava indirme Tugayı´nda yapan Sadık Ali Uslu, ?Birlik beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde her Türk asker doğar mantığıyla tek vatan, tek millet, tek bayrak anlayışını göstermek için örnek teşkil etmek istiyoruz. Vatanımız için nefesimizin sonuna kadar her zaman asker olduğumuzu anlatmak ve Türk milletinin gücünü dış mihraklara karşı örnek teşkil etmesini istiyoruz? dedi.

Hava indirme Tugay Komandoları Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek´in göstermiş olduğu ilgi ve katkıdan dolayı teşekkür etti. Mavi berelerini takarak patlamanın meydana geldiği otobüs durağında yapılan anıtı ziyaret eden grup, şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu.

Eski komandolar Kayseri Köşkkışla´daki Acemi Birliği´ni ziyaret ederek vatani görevini yapmakta olan erlerle kucaklaşacak. Tugayın içinde yer alan Zincidere 1´inci Komando Tugay Komutanlığı Mehmetçik Camii´nde kılınacak namazın ardından şehitler için mevlit okunacak.


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ