Evlatlarımız ecdadının huzuruna çıkıyor

Evlatlarımız ecdadının huzuruna çıkıyor

Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla öğrenci ve genç dostu faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek, lise öğrencilerine Çanakkale gezisi düzenledi.

Belediyecilik hizmetlerini sadece yerel yönetim hizmetleri ile sınırlandırmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın, gençlere verdiği özel önem kapsamında düzenlediği ‘Kariyer Günleri’ buluşmalarında sözünü verdiği Çanakkale gezisinin ilk turu ‘Kayseri’nin evlatları, ecdadının huzurunda’ sloganıyla başladı.                                                                       

Belediyecilik anlayışında hiçbir zaman sıradanlıktan yana olmadıklarını belirten Başkan Büyükkılıç sözlerini şöyle sürdürdü “Yerel yöneticiler olarak sorumluluk alanımızın dışında ufkumuzu, hayallerimizi ve hedeflerimizi de geniş tuttuk. Rutin belediyecilik hizmetlerimizi yerine getirirken insana, insanların gönüllerine dokunacak projelere imza atmayı kendimize görev bildik. Bu yönde de önceliğimiz gençlerimiz”     

Başkan Büyükkılıç, her fırsatta gençlerle buluşmaya ve onlarla kucaklaşmaya, onlar için hizmet etmeye özen gösterdiklerini vurgulayarak şunları kaydetti  “Genç dostu bir Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizin hizmetine sunduğumuz hizmetlerin yanı sıra ‘Kariyer Günleri’ buluşmalarımız kapsamında okullarımızı ziyaret ederek, öğrencilerimizle buluştuk. Buluşmalarımızda yavrularımızla çok verimli sohbetler gerçekleştirirken onların tarihi ve kültürel mirasımızı yakından tanımaları, milli değerlerimizi ve duygularımızı hissederek özümsemeleri için Çanakkale gezisi sözü vermiştik. Şimdi sözümüzü yerine getirerek Çanakkale gezimizin ilk turunu başlattık. Bu gezi ile tarihi ve kültürel miras ile milli değerlere sahip çıkarak bu zenginlikleri, gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarmayı amaçlıyoruz”

Pazartesi günü başlayan ve mayıs ayı boyunca haftada 6 otobüs şeklinde planlanan Çanakkale gezisinde lise öğrencileri 4 gün boyunca Çanakkale ruhunu yakından tanıyacak. Konaklama, gezi ve yeme içme gibi tüm masrafların Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağı gezide öğrenciler rehber eşliğinde şehitlerin kanlarıyla destan yazdığı Çanakkale’yi gezecek.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor