Firari katil kırmızı bülten ile aranıyor

Firari katil kırmızı bülten ile aranıyor

Hunat Mahallesi'nde 3 Ocak 2022 tarihinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada  kuzenleri Seyit, Gaffar Mehmet ve  Serdar Y.’yi tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen firari sanık Mehmet Y.’nin kırmızı bülten ile arandığı bildirildi.

4. Ağır Ceza Mahkemesindeki devam edilen duruşmada, firari sanık M.Y.'nin olaydan sonra kaçmasına yardım ettikleri iddia edilen tutuksuz sanık O.Y. ile taraf avukatları ve müştekiler hazır bulundu. Bir tanığın dinlendiği duruşmada, müştekiler sanıklardan şikayetçi olduklarını belirterek, en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ettiler. 

Sanık O.Y. ise suçlamaları reddederek beraatini istedi. Müşteki avukatının, firari M.Y.'nin yakalanması için kırmızı bülten çıkarılması taleplerini yenilediklerini belirtmesi üzerine mahkeme başkanı, sanık hakkında kırmızı bülten çıkarıldığını ve yakalanmasının beklendiğini ifade etti. Mahkeme heyeti, eksikliklerin girdirilmesi için duruşmayı ileriki bir tarihe erteledi.

Öte yandan hatırlanacağı üzere olay 3 Ocak 2022 tarihinde Hunat Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada M.Y.; kuzenleri Gaffar Mehmet Y. ve Seyit Y. ile bu kişilerin dayısı Serdar Y.'yi öldürmüş, o sırada olay yerinden geçen M.A.'yı ise tabancayla yaralayarak kaçmıştı. 

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca firari sanık M.Y. ile ona yardım ettikleri iddia edilen M.K.Y. ve E.A. ile O.Y, S.Y. ve O.Y. hakkında dava açılmıştı.

 


Haber Kaynak : İHA

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar