GELECEĞİ YAZAN KADINLAR

GELECEĞİ YAZAN KADINLAR

SINIF İÇİ EĞİTİMİNİ TAMAMLADI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Türkcell işbirliğinde yürütülen "Geleceği Yazan Kadınlar Projesi? kapsamında Kayseri´de yapılan sınıf içi eğitimleri sona erdi.

Eğitimlerin kapanış toplantısına Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve TOBB Kayseri KGK Başkanı Merve Sarıoğlu da katıldı. Hiçyılmaz; eğitim alan kadınlara projenin sonraki aşamalarında başarı diledi.

Projeye Kayseri´den 52 adayın başvuru yaptığını ifade eden Başkan Hiçyılmaz, ?Türkiye´de sadece 15 ilde gerçekleştirilen "Geleceği Yazan Kadınlar Projesi?ne başvuru sıralamasında Kayseri; İstanbul, İzmir, Ankara ve Karabük´ten sonra 5.´nci sırada yerini aldı. Bu durum Kayseri´deki kadınlarımızın girişimcilik konusundaki azmini göstermektedir? diye konuştu.

Kursiyerlerin 10- 11 Haziran´da Android 201, 17- 18 Haziran´da Android 301 ve son olarak 8- 9 Temmuz 2017 tarihlerinde, Android 401 eğitimi aldıklarını belirten Hiçyılmaz, ?Geleceği Yazan Kadınlar Projesi´nde bundan sonraki süreçte 24 Temmuz? 10 Eylül 2017 arasında Proje Geliştirme Aşaması gerçekleştirilerek,  16- 17 Eylül´de Proje Sunumları ve Finalist Seçimleri yapılacak. Proje 25-29 Eylül tarihleri arasında İstanbul´da final toplantısı ile sona erecektir? ifadelerini kullandı.

Kayseri Ticaret Odası olarak, bu projenin Kayseri aşamasında ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Hiçyılmaz, ?Kayseri proje katılımcılarından 25- 29 Eylül tarihlerinde yapılacak İstanbul finaline dâhil olacak projeler çıkarmalarını bekliyorum? değerlendirmesinde bulundu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor