GENÇ KIZIN KATİLİNE MÜEBBET HAPİS CEZASI

GENÇ KIZIN KATİLİNE MÜEBBET HAPİS CEZASI

İncesu ilçesinde  eğlenmek için gittiği arkadaşının evinde, pompalı tüfekle başından vurularak öldürülen 16 yaşındaki genç kızın katil zanlısı müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İncesu ilçesine bağlı Bahçesaray Mahallesi TOKİ Konutları'nda geçtiğimiz aylarda yaşanan cinayet olayında  gece saatlerinde iddiaya göre eğlenmek için arkadaşı O.Ç.'nin evine gelen B.A isimli şahıs evde bulunan henüz 16 yaşındaki I.T. isimli genç kızı pompalı tüfek ile  başından vurmuş, evde bulunan diğer arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri genç kızın hayatını kaybettiğini belirlemiş olayın faili tutuklanarak demir parmaklıklar ardına gönderilmişti.

Kayseri  5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın  karar duruşmasında, tutuklu sanık B.A.duruşma salonunda hazır bulunurken, tutuksuz sanık O.Ç. duruşmada yer almadı. Ayrıca genç kızın babası ve taraf avukatları da duruşmada yer aldı. Sanıkların yaşının küçük olmasından dolayı duruşma kapalı olarak gerçekleşirken, cumhuriyet savcısı bir önceki duruşmada verdiği mütalaayı tekrar etti ve tutuklu sanık B.A.'nın 'çocuğu kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına, tutuksuz sanık O.Ç.'nin ise beraat kararı alması yönünde mütalaa verdi. Duruşmada yer alan tutuklu sanık B.A. suçlamaları ve mütalaayı kabul etmeyerek, beraatını talep etti.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık B.A. hakkında 'çocuğu kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası verip demir parmaklıklar ardına yeniden gönderirken, tutuksuz yargılanan ve sahibi diğer sanık O.Ç. hakkında ise beraat kararı verdi


Haber Kaynak : İHA

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu