GIDACILARIN SORUNLARI

GIDACILARIN  SORUNLARI

KAYSO´DA BÜYÜTEÇ ALTINA ALINDI ?

KAYSO´DA  BÜYÜTEÇ ALTINA  ALINDI?

Kayseri Sanayi Odası 2. ve 3. Grup Gıdacılar Genişletilmiş Meslek Komitesi Toplantısı  gerçekleştirildi?  Toplantıda  konuşan  KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci  üyelere  seslenerek  ?Yeter ki sizler bu toplantılara katılım sağlayın ve problemlerinizi sağlıklı bir şekilde bizlere iletin. Bizde çözümü noktasında elimizden gelen her türlü gayreti gösterelim? değerlendirmesinde bulundu?

Kayseri Sanayi Odası 2. ve 3. Grup Gıdacılar Genişletilmiş Meslek Komitesi Toplantısı  gerçekleştirildi?  Kayseri Sanayi Odası´nda yapılan toplantıya KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Yönetim Kurulu Üyeleri ve gıda sektöründe faaliyet gösteren üyeler  iştirak etti?

Toplantının açılış konuşmasını yapan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, KAYSO üyelerinin sorunlarına çözüm aramak için meslek komitesi toplantılarını aksatmadan yapmaya çalıştıklarını belirtip, meslek komitelerinden çıkan bir çok soruna çözüm bulduklarını ifade ederek   ?Komitelerimizden çıkan sorunları derli toplu bir şekilde bir üst makamlara iletiyoruz. Bu tür sorunları çözmede tek ses olabilmek önemli. Odamızın öncülüğünde sanayicilerimizin birçok sorunu çözüldü. Elbette çözüm bekleyen sorunlarımızda var. Biz bu sorunları bir üst makamlara iletiyoruz, her fırsatta da dile getiriyoruz. Yeter ki sizler bu toplantılara katılım sağlayın ve problemlerinizi sağlıklı bir şekilde bizlere iletin. Bizde çözümü noktasında elimizden gelen her türlü gayreti gösterelim? değerlendirmesinde  bulundu?

Daha sonra sırası ile söz alan meslek komitesi üyeleri, yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili bilgi paylaşımında bulundular. Bazı gıdacılar mevzuatlar konusunda bilgilendirmeye ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Gelecek ay yapılacak toplantının daha geniş kapsamlı ve ilgili kurumların yetkililerinin de davet edilmesi yönünde görüş birliğine varılarak toplantı sona erdi. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları