GÖNÜLLÜ TEŞEKKÜLLERİ´NDEN,

GÖNÜLLÜ TEŞEKKÜLLERİ´NDEN,

NURSAÇAN´A DESTEK

İki dönemdir Kayseri Organize Sanayi Bölge Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten ve yeni dönemde de göreve talip olan Tahir Nursaçan´a başarı dileğinde bulunan Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu Başkanı Ahmet Taş ve platform üyeleri ?Kayseri OSB önemli bir üretim merkezidir ve Nursaçan´ı kutluyoruz´ dediler.

Kayseri´de faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşunu kendi çatısı altında toplayan ve bu platformla ilimizde hizmet eden kurum ve kuruluşları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alan Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu üyelerinden oluşan bir heyet, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan´ı ziyaret etti.

Yaklaşan seçimler öncesinde yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı memnun olan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan göreve geldikleri günden sonra yaptıkları çalışmalar ve projelerin hayata geçirilmesi ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Kayseri OSB olarak çok önemli projelere imza atıldığının altını çizen Başkan Nursaçan, OSB´nin projeleri arasında yer alan Güneş Enerji Santrali, Özel Teknik Kolej, Kayseri OSB Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, Endüstriyel Tasarım Merkezi, Dış Ticaret İstihbarat Merkezi, OSB İtfaiye hizmetleri, Devlet hibe destekleri ve diğer çalışmalara verdiği bilgiler ışığında platform üyeleri memnuniyetlerini gizleyemediler.

Başkan Nursaçan yapılan bu ziyaretten dolayı memnun kaldığını belirtirken diğer yandan önümüzdeki günlerde bazı projelerinde tamamlanarak faaliyete geçeceğinin müjdesini verdi. 

Toplantıda verilen bilgiler ve anlatılan projelerin iş dünyasına ve sanayiciye katkıları konusunda hemfikir olan Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platforma Başkanı Ahmet Taş ise; ?İlimiz ve ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlayan Kayseri OSB önemli bir üretim merkezidir. Kayseri OSB tarafından yürütülen hizmetlerden gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bütün bu çalışmalarından dolayı başkan Tahir Nursaçan ve ekibini kutluyor, başarılar diliyorum? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor