GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI DERNEK BŞK. TAŞ KABE RESMİNİN TAHRİP EDİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI DERNEK BŞK. TAŞ KABE RESMİNİN TAHRİP EDİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

“KUTSALLARIMIZA HAKARET CEZASIZ KALMASIN”

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Dernek Bşk. Ahmet TAŞ yazılı bir açıklama yaparak Boğaziçi Üniversitesinde LGBT örgütü üyesi şahısların Kabe resmini tahrip edip yere serip hakaret etmelerini lanetleyerek “Kutsallarımıza hakaret cezasız kalmasın” ifadesini kullandı.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Dernek Bşk. Ahmet TAŞ yazılı bir açıklama yaparak Boğaziçi Üniversitesinde LGBT örgütü üyesi şahısların Kabe resmini tahrip edip yere serip hakaret etmelerini lanetleyip, faillerinin gerekli cezayı alması için yetkilileri göreve davet ederek şunları kaydetti. “Allah tarafından gönderilen semavi dinlerin kutsal mekânları ve ibadethaneleri Erdemli insanlar tarafından saygı gören mekânlar olup Cenabı Allah'a(c.c) ibadet edilen mekânlardır.

Allah'ın gönderdiği son din olan bizlerin de mensubu olmaktan Gurur duyduğumuz Yüce dinimiz İslam'ın kutsal mekânı Allah'ın(c.c) evi olan KABE dir Ve Allah'ın evi olan Kabe'ye saygı Müslümanların olduğu kadar Diğer semavi dinlerin samimi mensuplarının özelliklerindendir.

Bizleri yoktan var eden Yüce Allah (c.c) emirlerinde İçinde Allah'ın adının anıldığı camiler, kiliseler ve havralar a için de ibadet eden samimi Allah kullarına dokunulmamasını emrediyor. Dininde samimi olan hiçbir Müslüman ve kitap ehli başta KÂBE ve MESCİDİ AKSA olmak üzere içinde Allah'a ibadet edilen ibadethanelere dokunmazlar saygıda kusur etmezler.

Tarih boyunca temelleri Hz Adem tarafından atılan Ululazam peygamberlerden Hz İbrahim ve oğlu Hz İsmail Peygamberler tarafından yeniden inşa edilen Allah'ın(c.c) evi KABE'ye Allah düşmanı sapkınlar tarafından değişik saldırılar yapılmış ama hepsi Yemen Kralı EBREHE’nin Ebabil kuşları tarafından uğratılan Zavallı akıbetine uğramışlar, Allah evini korumuştur.

Geçen günlerde İstanbul'da Boğaziçi Üniversitesi'nde LGBT sapkın örgütüne bağlı Erdem yoksunu inanç düşmanı bazı gençlerin kutsal Kâbe’nin posterlerini Şahmeran ekleyip yerlere sererek hakaretlerde bulundukları, Türkiye kamuoyu, Türkiye Müslümanları ve toplum vicdanını derinden yaralamıştır.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği olarak; Müslüman halkımızı ve toplum vicdanı derinden yaralayan, Temel İnsan haklarından Olan İnanç hürriyeti ve kutsallara Hakaret olup, toplumda Kin ve nefret duygularının artması ve toplum bütünlüğüne, ağır hakaret olan bu olayı şiddetle kınıyor, telin ediyoruz.

Bu çirkin Ahlak hukuk ve vicdan dışı olayın ve Faili olup Tüm ülkemizde yayılma istidadı gösteren LGBT örgüt ve anlayışının, Emniyet ve diğer ilgili birimler tarafından titizlikle sorgulanıp, Adalet önünde yaptıkları hakaretin hesabının sorulmasını, gelecekte yapacakları çirkinlikler için daima tedbirlerin alınması yönünde İlgili devlet kurumlarını göreve davet ediyoruz”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”